در این مقاله به این موضوع پرداخته شده که وکیل طلاق چه کمکی در پروسه جدایی از همسر میتواند انجام دهد و مزایای استفاده از این وکیل در فرآیند جدایی چقدر میتواند باعث سریعتر پیش رفتن کارها و دریافت رای طلاق شود پس در ادامه این مقاله همراه موسسه حقوقی دادآرمان باشید.
وکیل طلاق کیست ؟
سرفصل ها :
- 1 وکیل طلاق کیست ؟
- 2 وکیل طلاق در طلاق از سوی زوج
- 3 طلاق دادن بی دلیل زوجه توسط زوج
- 4 طلاق دادن زن با دلیل موجه
- 5 وکیل طلاق در طلاق از سوی زوجه
- 6 آیا زوجه می تواند بدون دلیل از شوهر خود طلاق بگیرد ؟
- 7 دلایل طلاق زوجه
- 8 وکیل طلاق توافقی
- 9 توافقات زوجین در طلاق توافقی
- 10 حقوق مالی زوجه در طلاق
- 11 مهریه زوجه در طلاق
- 12 نفقه زوجه در طلاق
- 13 اجرت المثل ایام زوجیت
- 14 تنصیف اموال در طلاق
- 15 استرداد جهیزیه در طلاق
- 16 طلاق غیابی چیست ؟
- 17 هزینه وکیل طلاق
- 18 چگونه سریع طلاق بگیریم؟
یک وکیل پایه یک دادگستری می تواند در تمام زمینه های مربوط به دعاوی حقوقی و کیفری فعالیت نماید و بدون محدودیت قبول وکالت نماید و به پیگیری و حل و فصل پرونده های مختلف بپردازد و وکیل طلاق نیز از این قاعده مستثنی نیست ؛ اما وکیل طلاق ، وکیلی است که فعالیت در زمینه ی طلاق و دعاوی مرتبط با آن را برگزیده است و تنها در این حوزه فعالیت دارد ؛ از این رو در مورد قوانین مربوط به طلاق و رویه مراجع قضایی در رسیدگی به پرونده های طلاق آشنایی کامل دارد و از جدیدترین قوانین طلاق آگاه است ، به همین دلیل وکیل طلاق بهترین گزینه برای دریافت راهنمایی و مشاوره در خصوص دعاوی طلاق است .
برخی دعاوی که وکیل طلاق در آن قبول وکالت می نماید عبارتند از : طلاق از طرف زوج ، طلاق از طرف زوجه ، طلاق توافقی و غیره
وکیل طلاق در طلاق از سوی زوج
همان طور که گفته شد یکی از دعاوی طلاق که وکیل طلاق در خصوص آن موکلین را راهنمایی یا قبول وکالت می نماید ، طلاق از سوی زوج است . طلاق امری یک طرفه است و از سوی زوج واقع می شود ؛ چنانچه طبق ماده 1133 قانون مدنی ، زوج حق طلاق دارد ، یعنی هر موقع که بخواهد می تواند همسر خود را طلاق دهد ، بدون اینکه نیاز به ارائه دلایل موجه برای طلاق داشته باشد و حتی می تواند همسر خود را بدون دلیل نیز طلاق دهد و چنانچه زوجه به طلاق راضی نباشد ، این امر در صدور رأی دادگاه خانواده تأثیری نخواهد داشت .
زوج می تواند برای طرح دادخواست طلاق از سوی مرد ، از یک وکیل طلاق با تجربه راهنمایی و مشاوره ی لازم را دریافت نماید یا برای پیگیری پرونده به وکیل طلاق وکالت دهد ، تا وکیل طلاق به جای او در مراجع قضایی ، پرونده ی طلاق را پیگیری نماید .
توصیه می شود چنانچه مرد بخواهد زن خود را با دلایل موجه طلاق دهد ، حتماً برای دریافت راهنمایی و پیگیری پرونده ی طلاق خود به یک وکیل طلاق وکالت دهد ؛ اما سوال این است ، چرا حضور یک وکیل طلاق با تجربه و کاردان در پرونده ی طلاق از سوی مرد اهمیت دارد ، مگر نه اینکه مرد حق طلاق دارد و می تواند زن خود را طلاق دهد و طرح دادخواست طلاق از سوی زوج ، پیچیدگی و دشواری طرح دادخواست طلاق از سوی زوجه را ندارد و دادخواست طلاق او به راحتی در دادگاه خانواده پذیرفته می شود و دادگاه به نفع زوج ، حکم طلاق یا گواهی عدم امکان سازش را صادر می کند .
دلیل اهمیت حضور یک وکیل طلاق در پرونده طلاق از سوی زوج ، دلایل طلاق مرد است ؛ چرا که بین طلاق دادن زن از سوی شوهر با دلیل یا بدون دلیل تفاوت هایی وجود دارد که در حقوق مالی زن که شوهر در هنگام طلاق باید بپردازد تأثیر بسزایی دارد ؛ که در ادامه ی مطلب به بیان این تفاوت ها خواهیم پرداخت .
طلاق دادن بی دلیل زوجه توسط زوج
همان طور که اشاره شد ، اگر مرد بخواهد زن خود را طلاق دهد باید تمام حقوق مالی وی را پرداخت نماید و دادگاه خانواده مرد را ملزم به پرداخت حقوق مالی زوجه می نماید و تا زمانی که مرد حقوق مالی زوجه را پرداخت نکند و دادگاه برای حقوق زوجه تعیین تکلیف نکند ، گواهی عدم امکان سازش صادر نخواهد شد .
زوج می تواند برای کسب اطلاع در خصوص حقوق مالی زوجه و رویه دادگاه خانواده در مورد طلاق از سوی زوج از یک وکیل طلاق کمک بگیرد و برای سهولت در پیگیری پرونده طلاق ، به یک وکیل طلاق خوب وکالت دهد تا از اتلاف وقت خود برای پیگیری پرونده جلوگیری کند .

طلاق دادن بی دلیل زوجه توسط زوج
طلاق دادن زن با دلیل موجه
اگر دادخواست طلاق از سوی زوج مطرح شود و زوج برای طلاق همسر خود دلایل موجهی داشته باشد ، این امر در حقوق مالی زوجه تغییراتی ایجاد می کند . دلیل اهمیت حضور یک وکیل طلاق در پرونده ی طلاق از سوی زوج ، چنانچه مرد بخواهد زن خود را با دلایل محکمه پسندی طلاق دهد ، حقوق مالی زوجه است .
حقوق مالی زوجه عبارتند از : مهریه ، تنصیف اموال ، نفقه ، اجرت المثل ایام زوجیت و استرداد جهیزیه .
چنانچه مرد با ارائه برخی دلایل مانند ترک زندگی خانوادگی از سوی زوجه ، رابطه نامشروع زوجه ، نشوز و دلایل دیگر بخواهد همسر خود را طلاق دهد ، باید مدارک کافی و مستدل برای اثبات ادعای خود داشته باشد و اهمیت حضور وکیل طلاق ، در اینجا مشخص می شود ؛ چون وکیل طلاق به دلیل تجربه و تخصصی که در خصوص پرونده های طلاق دارد می تواند زوج را در تکمیل مدارک مورد نیاز برای اثبات ادعای وی راهنمایی کند . چنانچه مرد بتواند دلایل طلاق خود را در دادگاه اثبات نماید از پرداخت برخی حقوق زوجه مانند نفقه و تنصیف اموال و غیره معاف خواهد شد و اگر نتواند دلایل طلاق همسر خود را در دادگاه اثبات کند و دلایل وی از سوی قاضی رد شود و مورد پذیرش قرار نگیرد ، در این صورت زوج تنها زمانی می تواند زن خود را طلاق دهد که تمام حقوق مالی وی را که به آن اشاره شد ، پرداخت نماید .
با توجه به اهمیت دلایل طلاق مرد و اثبات آنها در دادگاه ، بهتر است زوج بدون مشورت با یک وکیل طلاق با تجربه و دریافت راهنمایی های لازم و یا دادن وکالت به وکیل طلاق اقدام به طرح دادخواست طلاق نکند تا به دلیل نا آگاهی از قوانین و ناتوانی در دفاع از حقوق خود ، دچار ضرر و زیان نشود .
وکیل طلاق در طلاق از سوی زوجه
طبق قانون ، زن حق طلاق ندارد و نمی تواند مانند زوج هر زمان که خواست ، برای طلاق گرفتن از شوهر خود اقدام نماید و دادخواست طلاق را در دادگاه خانواده مطرح نماید . درخواست طلاق زن بدون دلیل از سوی دادگاه خانواده پذیرفته نخواهد شد و زوجه به این ترتیب موفق به گرفتن طلاق نمی شود ؛ بلکه باید برای درخواست طلاق خود دلایل موجه و مستدلی داشته باشد و بتواند دلایل خود را در دادگاه نیز اثبات نماید .
با توجه به آنچه گفت ، بهتر است زوجه برای طرح دادخواست طلاق از سوی زوجه ، با یک وکیل طلاق خوب مشورت نماید و با توجه به صلاحدید وکیل طلاق و حساسیت موضوع طلاق زوجه و اهمیت دلایل طلاق وی ، به وکیل طلاق وکالت دهد تا وکیل طلاق با وکالتنامه ای که از سوی زن در اختیار دارد ، به پیگیری پرونده ی طلاق از سوی زوجه اقدام نماید
آیا زوجه می تواند بدون دلیل از شوهر خود طلاق بگیرد ؟
طبق قانون زن باید برای طرح دادخواست طلاق از سوی زوجه ، دلایل محکمه پسندی داشته باشد ، اما زوجه می تواند با کمک گرفتن از یک وکیل طلاق ، دادخواست طلاق خلع را مطرح نماید . حال سوال این است که طلاق خلع چیست و زوجه چگونه می تواند با طرح دادخواست طلاق خلع ، از شوهرش جدا شود ؟
طلاق خلع یکی از انواع طلاق بائن (بدون رجوع) است که زن بدون اینکه دلیل محکمه پسند و موجهی برای طلاق داشته باشد ، تنها به دلیل کراهت شدیدی که از شوهر خود دارد ، دیگر قادر به ادامه ی زندگی مشترک با او نیست و حاضر است در ازای بخشش مهریه خود به شوهر از وی جدا شود و زوج می تواند قبول کند همسرش را در ازای بخشش مهریه طلاق دهد و از وی جدا شود . در واقع زن با بخشش مهریه ، در دادگاه کراهت خود را نسبت به شوهرش اثبات می کند . حتی زن می تواند با بخشش مالی بیش از مهریه ، کراهت خود را به شوهرش اثبات نماید و به این ترتیب دادگاه خانواده حکم طلاق را به نفع زن صادر خواهد کرد .
درست است که زوجه طلاق خود در ازای بخشش مهریه به دست آورده است ؛ اما بهتر است در تمام مراحل دادرسی از طرح دادخواست تا صدور و اجرای حکم طلاق یک وکیل طلاق در کنار او حضور داشته باشد تا نکات مهم را در این خصوص یاد آوری نماید تا زوجه در روند پیگیری دچار خطا و اشتباهی نشود .
دلایل طلاق زوجه
زوجه برای طرح دادخواست طلاق باید دلایل موجهی داشته باشد تا بتواند علاوه بر اینکه حقوق مالی خود را مطالبه می کند از شوهر خود نیز طلاق بگیرد . با توجه به اهمیت اثبات دلایل طلاق از سوی زوجه در دادگاه بهتر است او در طرح دادخواست طلاق و پیگیری پرونده و جمع آوری مدارک کافی برای طلاق ، یک وکیل طلاق اختیار نماید . حال که زوجه برای درخواست طلاق خود باید دلایلی داشته باشد ، سوال این است ، زوجه با چه دلایلی می تواند تقاضای طلاق نماید در حقیقت چه دلایلی به زن حق طلاق می دهد ؟
1- حق طلاق زوجه به دلیل نقض شروط ضمن عقد
2- حق طلاق زوجه به دلیل نقض شروط 12گانه در عقدنامه
1- حق طلاق زوجه به دلیل نقض شروط ضمن عقد
چنانچه هنگام عقد نکاح ، شروطی بین زوجین توافق شده باشد و آن شرط یا شروط در عقدنامه درج شده باشد و آن شرط از سوی زوج نقض شده باشد و زوج به شرط ضمن عقد ، عمل نکرده باشد ، زوجه می تواند با وکالت دادن به یک وکیل طلاق ، دادخواست طلاق از سوی زن را به دادگاه خانواده تقدیم نماید .
2- حق طلاق زوجه به دلیل نقض شروط 12گانه در عقدنامه
در عقدنامه 12 شرط وجود دارد که هر یک از شروط آن از سوی شوهر نقض شود ، زوجه حق طلاق پیدا می کند و می تواند با اثبات آن در دادگاه خانواده ، علاوه بر اینکه به حقوق مالی خود می رسد ، از شوهر خود نیز طلاق بگیرد .
شروط 12 گانه ضمن عبارتند از :
1- ترک انفاق (ندادن نفقه) به مدت 6 ماه
2- بد رفتاری و سوء معاشرت زوج به حدی که زوجه قادر به ادامه ی زندگی مشترک با زوج نباشد .
3- بیماری صعب العلاج و خطرناک زوج به طوری که ادامه ی زندگی با وی ، سلامتی زوج را به خطر اندازد .
4- جنون زوج در صورتی که فسخ نکاح ممکن نباشد . (جنون یکی از دلایل فسخ نکاح است)
5- چنانچه زوج به کاری اشتغال داشته باشد که به زیان حیثیت و مصالح خانوادگی زوجه باشد .
6- زوج به مدت 5 سال یا بیشتر به حبس محکوم شود .
(بهتر است زوجه برای اثبات این دلایل از یک وکیل طلاق کمک بگیرد .)
7- اعتیاد زیان آور زوج به طوری که ادامه ی زندگی برای زوجه دشوار باشد . (به تشخیص دادگاه خانواده)
8- بدون اینکه زوج دلیل موجهی داشته باشد ، زندگی خانوادگی را به مدت 6 ماه متوالی ترک نماید .
9- زوج به دلیل ارتکاب جرمی ، محکوم شده باشد که مغایر با حیثیت و شأن خانوادگی زن باشد . (به تشخیص دادگاه )
10- بچه دار نشدن زوج به دلیل عقیم بودن و غیره . (از زندگی مشترک باید 5 سال گذشته باشد)
11- مفقودالاثر شدن زوج ، چنانچه ظرف مدت 6 ماه پس از مراجعه ی زوجه به دادگاه پیدا نشود .
12- ازدواج مجدد زوج بدون اجازه همسر اول و به تشخیص دادگاه عدالت بین همسران از سوی زوج رعایت نشود .
به دلیل دشواری اثبات ادله زوجه در دادگاه ، بهترین راه برای طرح دادخواست طلاق و پیگیری آن تا اجرای حکم ، انتخاب یک وکیل طلاق با تجربه است و زوجه با دادن وکالت به یک وکیل طلاق کاردان و متخصص ، احتمال موفقیت خود را در اثبات ادله و مدارک طلاق افزایش می دهد و امکان رد شدن دلایل وی برای طلاق و صدور حکم دادگاه به ضرر وی کم می شود و زوجه می تواند این اطمینان را داشته باشد که با راهنمایی و مشاوره ی وکیل طلاق که در حل و فصل پرونده های طلاق تجربه و تخصص دارد ، به خواسته ی خود که طلاق است ، دست یابد .

دلایل طلاق زوجه
وکیل طلاق توافقی
طلاق می تواند یک طرفه از سوی زوجه یا زوج مطرح شود ؛ اما ممکن است طرح دادخواست طلاق با توافق زوجین نیز باشد و زن و شوهر در مورد طلاق با هم تفاهم دارند و به این نتیجه رسیده اند که به دلایلی دیگر قادر به ادامه ی زندگی مشترک با یکدیگر نیستند . در طلاق توافقی بر خلاف سایر طلاق ها که دادگاه خانواده در خصوص مسائل مربوط به طلاق مانند مهریه ، نفقه ، حضانت و ملاقات با فرزند و غیره تعیین تکلیف می کند ، زن و شوهر باید خودشان در مورد مسائل طلاق با یکدیگر توافق کنند و صورتجلسه ی توافقات خود را به دادگاه خانواده ارائه دهند و دادگاه هیچ دخالتی در توافقات زوجین ندارد .
هر چند که طلاق توافقی یکی از آسان ترین انواع طلاق است ، اما به دلیل توافقاتی که باید در مورد مسائل طلاق شود ، زوجین باید با یک وکیل طلاق خوب مشورت کنند تا از حقوق خود در طلاق توافقی آگاه شوند و بتوانند بدون اینکه هر یک از زن و شوهر متضرر شوند با یکدیگر در مورد مسائل طلاق توافق کنند .
توافقات زوجین در طلاق توافقی
زوجین می توانند با مشورت با یک وکیل طلاق در مورد مسائل طلاق ، توافق کنند . توافقات زوجین در طلاق توافقی عبارتند از :
1- توافق در خصوص حقوق مالی زوجه که عبارتند از : مهریه ، نفقه ، تنصیف اموال ، اجرت المثل ایام زوجیت ، استرداد جهیزیه . (تنصیف اموال در طلاق توافقی اجرا نمی باشد .)
2- توافق در خصوص حضانت و ملاقات با فرزند مشترک پس از طلاق توافقی
زن و شوهر باید با توافق خودشان برای مسائلی که نامبرده شد ، تعیین تکلیف نمایند و صورتجلسه ی توافقات خود را به دادگاه تقدیم نمایند و برای جلوگیری از بروز اختلاف پس از توافقات طلاق ، از یک وکیل طلاق با تجربه راهنمایی های لازم را دریافت نمایند .
* نکته : زوجین می توانند توافقات خود را در مرحله ی دادرسی و قبل از صدور حکم طلاق یا پس از صدور گواهی عدم امکان سازش و قبل از ثبت طلاق توافقی و حتی پس از ثبت طلاق نیز تغییر دهند .
حقوق مالی زوجه در طلاق
مهمترین موضوع در طلاق برای زوجین ، حقوق آنها است و هر یک از زوجین می خواهد بداند در طلاق ، چه حقوقی دارد و بهترین راه برای کسب آگاهی از حقوق زوجین در طلاق ، مشورت کردن با یک وکیل طلاق است . از مهمترین مسائل طلاق ، حقوق مالی زوجه است و دادگاه تا در مورد حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف نکند ، حکم طلاق را صادر نمی کند حقوق مالی زوجه عبارتند از :
مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ایام زوجیت ، تنصیف اموال ، استرداد جهیزیه
مهریه زوجه در طلاق
مهریه مهمترین حقوق مالی زوجه است که در هر شرایطی به زن تعلق می گیرد و درخواست طلاق به هر علتی که باشد ، باز هم مهریه به زن تعلق می گیرد و تا زوج مهریه زن را ندهد ، دادگاه حکم طلاق را صادر نمی کند و چنانچه زوج نتواند مهریه زن را یکجا پراخت نماید ، باید با تقدیم دادخواست اعسار از پرداخت مهریه به دادگاه خانواده و اثبات اعسار خود ، مهریه زوجه را به صورت اقساطی پرداخت نماید . در تمام این مراحل زوجه یا زوج می توانند با اختیار کردن یک وکیل طلاق خوب به حقوق خود دست یابند .

مهریه زوجه در طلاق
نفقه زوجه در طلاق
یکی دیگر از حقوق مالی زوجه نفقه می باشد . نفقه به مخارج زندگی زوجه گفته می شود که طبق قانون پرداخت آن بر عهده ی شوهر می باشد . نفقه در هر شرایطی به زوجه تعلق می گیرد ، جز در مواردی که طلاق از سوی زوج به دلیل نشوز زوجه باشد ، در این صورت زن مستحق دریافت نفقه نخواهد بود . نفقه ی زن توسط کارشناس دادگاه تعیین می شود و مبلغ مشخصی ندارد و مقدار آن به برخی عوامل بستگی دارد که کارشناس دادگاه برای تعیین نفقه زن آنها را مد نظر قرار می دهد . زن می تواند برای دریافت نفقه ی معوقه ی خود از یک وکیل طلاق کمک بگیرد .
اجرت المثل ایام زوجیت
یکی از حقوقی که به زن تعلق می گیرد و مرد ملزم به پرداخت آن است ؛ اجرت المثل ایام زوجیت است . اجرت المثل ایام زوجیت دستمزد زوجه است که برای انجام کارهای خانه داری که به دستور شوهر انجام داده است به شرطی که آن کارها را به قصد تبرع و رایگان انجام نداده باشد . زوجه برای مطالبه ی اجرت المثل باید در دادگاه ثابت کند که کارهای خانه داری را به دستور شوهر و به قصد دریافت دستمزد انجام داده است . مقدار اجرت المثل نیز مانند نفقه توسط کارشناس دادگاه تعیین می شود و مقدار آن با توجه به برخی عوامل برای زنان متفاوت است . چنانچه طلاق به درخواست زوج باشد و دلیل طلاق نشوز زوجه باشد و مرد نشوز همسر خود را در دادگاه اثبات نماید ، به وی اجرت المثل ایام زوجیت تعلق نخواهد گرفت . وکیل طلاق می تواند زوجه را برای مطالبه ی اجرت المثل راهنمایی کند و وکالت او را در پرونده ی طلاق قبول نماید .
تنصیف اموال در طلاق
تنصیف اموال زوج در هنگام طلاق یکی از شروط ضمن عقد است که زوجه و زوج هنگام عقد نکاح در مورد آن با یکدیگر توافق می کنند . چنانچه زوج شرط تنصیف اموال را در عقدنامه امضا کرده باشد باید در زمان طلاق ، دارایی خود را که از زمان عقد نکاح تا طلاق به دست آورده است را با زوجه تا (نصف دارایی) تقسیم نماید و تعیین مقدار آن از یک تا پنجاه درصد بر عهده ی دادگاه است . برای تنصیف اموال در زمان طلاق شرایطی وجود دارد که عبارتند از :
1- طلاق باید از سوی زوج مطرح شود و دلیل طلاق نشوز زوجه نباشد .
2- در طلاق به درخواست زوجه و طلاق توافقی ، به زن تنصیف اموال تعلق نمی گیرد .
3- برای تنصیف اموال باید طلاق واقع شود یعنی به صرف صدور حکم طلاق ، تنصیف اموال اجرا نمی شود و باید حتماً حکم طلاق اجرا و ثبت شود .
وکیل طلاق می تواند زوجین را در مورد شرایط اجرای تنصیف اموال در زمان طلاق راهنمایی کند .
استرداد جهیزیه در طلاق
جهیزیه به اسباب و اثاثیه منزل گفته می شود که زوجه در هنگام شروع زندگی مشترک به منزل شوهر می برد . جهیزیه جزء اموال زوجه است و زن مالک جهیزیه ی خود می باشد و مرد نمی تواند جهیزیه زن را تصرف نماید . بنابراین زن می تواند در زمان طلاق با راهنمایی و مشاوره وکیل طلاق ، دادخواست استرداد جهیزیه را به دادگاه تقدیم نماید و با حکم دادگاه ، جهیزیه خود را از منزل شوهر خارج نماید و مرد نمی تواند مانع استرداد جهیزیه زوجه شود .
طلاق غیابی چیست ؟
طلاق غیابی از سوی زوج : هرگاه زوج ، دادخواست طلاق دهد و زوجه در جلسات دادرسی حاضر نشود و لایحه هم ندهد و وکیل طلاق هم اختیار نکند تا در جلسات دادگاه حضور پیدا کند ، دادگاه حکم طلاق را غیابی صادر می کند و مرد باید حقوق مالی زوجه را پرداخت کند و حکم طلاق را اجرا نماید و طلاق غیابی را در دفترخانه رسمی طلاق ثبت کند .
طلاق غیابی از سوی زوجه : برای طلاق غیابی از سوی زوجه دو حالت متصور است :
1- چنانچه زن با دلایل محکمه پسند که در مطالب قبل به آنها اشاره کردیم ، دادخواست طلاق را مطرح کند و زوج یا وکیل طلاق وی در جلسات دادگاه حاضر نشوند و برای دفاع از خود لایحه نیز تقدیم نکند . دادگاه پس از تعیین تکلیف در مورد مسائل مربوط به طلاق ، حکم طلاق غیابی را به نفع زوجه صادر می کند .
2- هرگاه شوهر به مدت چهار سال غایب مفقودالاثر باشد و اثری از وی پیدا نشود ، زن می تواند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق غیابی نماید و دادگاه پس از طی مراحل قانونی یعنی سه نوبت انتشار آگهی در روزنامه محلی و روزنامه های کثیرالانتشار ، چنانچه زوج پیدا نشود ، حکم طلاق غیابی را صادر می کند .
* نکته : هرگاه زن بخواهد با وکالتنامه ی طلاق که در اختیار دارد طلاق بگیرد ، حکم طلاق صادره از سوی دادگاه غیابی نمی باشد ، چون زوجه به جای زوج یک وکیل طلاق (وکیل مع الواسطه) اختیار می کند و به دلیل حضور وکیل طلاق شوهر در پرونده دیگر طلاق ، غیابی محسوب نمی شود و طلاق توافقی است .
هزینه وکیل طلاق
دادخواست طلاق مانند دیگر دعاوی ، در چند مرحله رسیدگی می شود و چنانچه زوج یا زوجه برای پیگیری پرونده ی طلاق خود به یک وکیل طلاق وکالت داده باشند باید هزینه وکیل طلاق یا حق الوکاله ی وکیل را در هر مرحله از دادرسی پرداخت نمایند ؛ مثلاً در مرحله ی بدوی (نخستین) هزینه وکیل طلاق را در خصوص مرحله ی بدوی پرداخت می نمایند و چنانچه پس از صدور رأی بدوی با دادخواست هر یک از طرفین ، پرونده ی طلاق وارد مرحله ی تجدیدنظر شود ، سپس باید هزینه ی وکیل طلاق در مرحله ی تجدیدنظر نیز به وکیل پرداخت شود و در مورد مرحله ی فرجام خواهی نیز به همین ترتیب خواهد بود .
چنانچه موکل از ادامه ی پیگیری پرونده ی خود منصرف شود ، فقط تا مرحله ای که وکیل طلاق در پرونده حضور داشته است ، هزینه وکیل طلاق پرداخت می شود .
همچنین تعیین مبلغ و نحوه ی پرداخت هزینه وکیل طلاق با توافق وکیل و موکل و انعقاد قرار می باشد .
در پرونده های حقوقی و پرونده های مربوط به طلاق نمی توان نقش وکیل طلاق خوب را در نظر نگرفت.
گاهی طلاق از طریق زن است و گاهی طلاق از جانب مرد.
چه طلاق از جانب زن باشد و چه مرد، نیاز به یک وکیل طلاق تهران لاجرم به نظر می رسد چرا که سیستم قضایی در پرونده های مربوط به طلاق گاهی چنان پر پیچ و خم است که شاید هیچ کس جز یک وکیل طلاق کارکشته نتواند بهترین راهنمایی را به شما داشته باشد.
احتمالا برای شما هم سوال شده است که برای درخواست طلاق باید کجا رفت؟
قطعا شما برای شروع باید به دادسرا مراجعه کنید اما آیا از تمام پیچ و خم های مربوط به قوانین حقوقی طلاق مطلع هستید؟
و یا به اشتباه به دنبال دعای طلاق سریع هستید؟
قطعا مسیر را اشتباهی آمده اید…
شما برای اینکه در پرونده ی حقوقی مربوط به طلاق موفق شوید، به هیچ چیزی جز یک وکیل طلاق کارکشته و حرفه ای نیاز ندارید.
ما در بهترین موسسه حقوقی تهران ،با در اختیار گذاشتن بهترین وکیل طلاق ، یاور و حامی شما در پرونده های مربوط به طلاق می باشد.
چگونه سریع طلاق بگیریم؟
خب واضح است که طلاق پروسه ی سریعی ندارد.
یعنی هیچ وکیلی نمی تواند ادعا کند که می تواند برای شما طلاق سریع بگیرد چرا که در مقوله طلاق، سیستم قضایی ، شرایط را به گونه ای چیده است که تا حد امکان زن و مرد صلح کنند و بتوانند زندگی خود را از سر گیرند.پس اگر کسی به شما وعده ی طلاق سریع را می دهد، قطعا اشتباه می کند و یا اینکه از راه های غیر قانونی می خواهد این کار رو کند که باز هم بعید است به نتیجه ی درست برسد.
ما در دپارتمان تخصصی خانواده ، در کنار شما هستیم و در امور مربوط به خانواده و پرونده های خانوادگی ، در کنار شما هستیم و به شما یاری می دهیم.
برای مشاوره با وکیل طلاق در موسسه ثبتی حقوقی دادآرمان با شماره های زیر تماس بگیرید :
021-22904873
021-22904874
09128400921
سلام وقت بخیر برای گرفتن مهریه من اقدام کردم الان قاضی حکم ورای دادگاه رو میخواهد بدهد همسر من با اسم جعلی با من ازدواج کرده مشکل اینجا هست با این نام من چطوری اموال ودارایی همسر رو معرفی کنم در دادگاه به قاضی گفتم با نام جعلی با من ازدواج کرده فقط سند ازدواج رو دید واهمیتی نداد در دادسرا کیفری شکایت جعل واستفاده از سند مجعول رو مطرح کردم و پرونده در حال رسیدگی هست از شما راهنمایی میخوام نیاز به دادخواست در پرونده دادگاه خانواده هست که مکتوب شده بنویسم با این نام و مشخصات کذب با من ازدواج کرده
در صورتی که در دادگاه کیفری این امر را ثابت کنید این امر برای دادگاه حقوقی لازم الاتباع است و از این بابت مشکلی پیش نخواهد آمد
سلام وقت بخیر
برادرم بخاطرشذایطی که براشون پیش اومده و علاقه ای به دادگاه رفتن نداشت وفکرشو نمیکرد زن داداشم اینکاررو ادامه بده اعتراضی روی پرونده سکه ها نمیزد ولی فردا دادگاه داره ونمیدونه چی بگه یا چیکار کنه ؟میگه تاجایی که بتونم مهربشو میدم ولی زیاد نمیتونه 700 سکه هست اصلا تو فکر این نیست که مهریشو پرداخت نکنه بسیار ساده ومهربونه ولی متاسفانه بعد از 12سال زندگی زن داداشم میگه باید جدا بشم سکه هامو میخوام
دوست عزیز سلام
مهریه جز حقوق مالی زن و مورد حمایت قانون است در صورتی که مردی توانایی پرداخت یک جای مهریه را نداشته باشد با تقدیم ادعای اعسار به دادگاه درخواست تقسیط می نماید. دادگاه با بررسی وضع مالی زوج در این مورد، همکاری های لازم را انجام خواهد داد. بدیهی است قبل از شرکت در جلسه اعسار و یا تقدیم دادخواست می بایستی از وکلای همین حوزه استفاده نمود.
باعرض سلام من دردادگاه تقاضای طلاق دادم اگرشوهردرهیچ دادگاهی نیاد چقدرطول میکشه تاحکم طلاق صادرشه
دوست عزیز با سلام
به هر حال همسر شما می بایستی در جریان دعوی قرارگیرد چرا که در صورتی دادگاه حتی با گذشت زمان به شما حکم طلاق دهد این حکم غیابی و متزلزل است در مورد زمان رسیدن نتیجه نمی توان زمان دقیقی اعلام کرد اما در پرونده های مشابه حدودا شش ماه تا یکسال زمان برده
سلام..خسته نباشید
همسر بنده از طریق ثبت اسناد و املاک برای مهریه خود که ۵۰۰ عدد سکه است اقدام نموده است…تنها دارایی بنده یک حقوق کارگری و یک واحد آپارتمانی ۸۰ متری با وام مهر مسکن است….به تازگی متوجه شدم که علاوه بر کسر یک چهارم از حقوق بنده در آینده،سند ملک بنده نزد ثبت بازداشت شده است….یعنی بعد از استعلام از ثبت متوجه شدم که ابتدا همسرم مازاد مبلغ در رهن بانک را بازداشت کرده و حالا با واریز ۱۷ میلیون باقی مانده وام مسکن در صندوق ثبت، از طریق ثبت با بانک تسویه شده است و حالا کل ملک بنده بازداشت است و به اصطلاح فک رهن شده و اداره ثبت حتی این موارد بازداشت را به بنده اطلاع نداده است و خودم اتفاقی متوجه شدم..و حتی ارزیابی هم انجام داده اند و حدود ۱۰۰ میلیون قیمت گذاری شده .رییس ثبت میگوید اولا چون منزل شما در رهن بانک بوده و با مشارکت بانک خریداری شده است مستثنیات دین نیست و ثانیا به استناد ماده ۳۷ قابل توقیف است…ماده ۳۷:در مورد مالی که در مقابل مطالباتی وسیله اجرای ثبت توقیف شده باشد،بستانکار بازداشت کننده مازاد میتواند تمام دیون و هزینه های قانونی بازداشت کنندگان مقدم و حقوق دولتی را در صندوق ثبت تودیع و تقاضای توقیف مال و استیفای حقوق خود را بنماید.در این صورت از توقیف ها رفع اثر نموده و مال بابت کل یا قسمتی از طلب او و مجموع وجوه تودیع شده بلافاصله توقیف و از طریق مزایده به فروش میرسد.
مگر این منزل مسکونی که بنده ۳ سال مستاجر آن بودم و در ادامه به پیشنهاد صاحب خانه خریداری کردم و وام آن به نام بنده شد و اقساط آن را پرداخت میکردم و در طول ۵ سال زندگی مشترک تنها سرپناه بوده است و تمام وسایل زندگی خودم و همسرم که تمکین نمیکند در آن قرار دارد مستثنیات دین نیست؟؟؟؟یعنی با این شرایط واقعا این ملک قابل توقیف است؟؟؟البته به خاطر اعتراض بنده فعلا عملیات متوقف شده تا رییس ثبت به صورت کتبی پاسخ دهند و به هیئت نظارت شکایت کنیم….
خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
در این مورد اقدام خلاف قانونی انجام نشده، استدالال اداره ثبت صحیح و قابل دفاع می باشد.
یک سال پیش خانوم من یک دست نوشته به من دادکه متن ان به این صورت که اینجانب …همسر اقای ….میباشم ودر صراحت عقل و هوشیاری طلاها و مهریه خود را به ایشان میبخشم و توافق دو طرف از هم جدا شده و طلاق میگیرم و هیچ در خواستی از او ندارم )بعد تو دادگاه از من شکایت کرد که جعل کردم و دادگاه هم این دست نوشته را به خط نگاری ارجاع داد که مشخص شد خطو امضا و مهر ایشان بوده است و ادعای او مبنی بر جعل بنده دروغ وکذب درامد .حالا سوال من این است ایا همسر بنده میتواند بگوید که مهریه ام را(هبه) نمیبخشم؟ ایا دست نوشته ی او ادعای کاذب او مبنی بر جعل بنده(اقرار)ایشان را میرساند؟ایا ماده ی ۲۸۹قانون مدنی(ابرا)در این موضوع نقشی دارد؟
بخشیدن مهریه با ابراء مهریه تفاوت دارد. بخشیدن مهریه یا همان هبه قابل رجوع است و زوجه می تواند از بخشش خود رجوع کند و نوشتن این متن توسط زوجه به منزله اقرار نیست
سلام ببخشید چطور می تونم مطمئن بشم که خواستگارم مجرده ؟ امکان داره از ثبت احوال بدون اینکه خودش مطلع بشه استعلام گرفت؟ ممنون می شم اگه در این زمینه کمکم کنید..
گرفتن گواهی تجرد به شما این امکان را میدهد که از سابقه ازدواج رسمی فرد اطلاع پیدا کنید
سلام وخسته نباشید
ایا امکان پرینت پیامک،عکس،تماس تصویری واتساپ وتلگرام وجود دارد
واین پرینتها دلیل براثبات رابطه پسر مجرد بازن شوهر دار هست یانه
حکم این چیه؟
واگه ارتباط باواتساپ ثابت بشه حکمش چیه؟
شوهر زن بخاطر خیانت شکایت کرده که زن پسر رو اورده خونه
حکم این چیه؟
ببخشید میشه بگین اخرش چی میشه
پرینت مکالمات و متن پیامک ها با دستور قاضی می تواند دلیل بر وجود رابطه باشد و جزء دلایل محسوب می شود
آیا شیربها هم مانند مهریه حق حقوقی هستش؟ یعنی بعدا میتونن ادعا کنن که شیر بها نگرفتیم باید بدید؟
با سلام دوست عزیز
چنانچه توافقی در این مورد شده باشد این توافق معتبر است ، شیربها در قانون مطرح نشده در نتیجه جز حقوق مصرح قانونی است.
بسیار عالی
سلام
٨ماهه عقد ميباشم كه همسرم از همان ماه اول مرا رها كرده
٤ماه بعد از عقد درخواست نفقه كردم كه همسرم پرداخت كرد ولي مجددا مرا رها كرده و سراغي از من نميگيرد آيا دراين صورت زوجه ميتواند درخواست طلاق بدهد؟؟
با سلام ، دوست عزیز!
طبق قانون حق طلاق با مرد است اما زن می تواند در صورت ادله قانونی نسبت به طلاق اقدام نماید در این مورد ادله محکمه پسندی ملاحظه نمی گردد مگر اینکه زوج 6 ماه یا بیشتر غیبت داشته باشد
Mohammad Bh:
با سلام و خسته نباشید
من ۳سال پیش با یه دختر عقد کردم و یکساله که از عروسی میگذره از روز اول با هم مشکل داریم بی مورد به خانوادم فحاشی میکنه ،مدام لجبازی،ایرادای الکی،جیغ و داد و…حتی هنوز دختر هست و میگه میترسم کارای زناشویی انجام بدم خیلی تلاش کردم ولی نتیجه نداشت میخوام طلاقش بدم ولی توان پرداخت مهریه و مخصوصا پیش قسط رو ندارم چیکار کنم راهنماییم کنید
مهریه زن در هر حال جزء حقوق قطعی و حتمی و غیرقابل دخل و تصرف میباشد. در صورتیکه تمایل به طلاق دارید یا باید حقوق مالی ایشان را کاملاً پرداخت و یا اینکه در این مورد با هم توافق نمایید.
سلام خسته نباشید.درصورتی که زوج هفت ماه نفقه معوقه راقسطی کند،ایا امکان دارد ازاین طریق زوجه حق طلاق را دریافت کند؟وکیل من مدعی شدند که ازاین طریق امکان گرفتن حق طلاق وجود دارد.درسته؟؟
با احترام مؤسسه حقوقی دادآرمان در پروندههایی که وکلا و همکاران پیگیر و مدافع آن هستند اظهارنظر و مداخله نمیکند هر کس که دارای پروانه وکالت میباشد قطعاً دارای تخصص و تبهر است و عدم دخالت در این موارد میتواند تأثیر بیشتری داشته باشد.
با سلام و وقت بخیر
خواستم بپرسم اگر به عنوان مرد درخواست طلاق بدم با توجه به اینکه مهریه همسر من 600 سکه هست تکلیف پرداخت مهریه چی میشه؟
ایا باید تا سقف 110سکه پرداخت کنم و بقیه میشه در صورت استطاعت یا تمامش باید پرداخت بشه…لازم به ذکره13ساله ازدواج کردم و یه پسر 7 ساله دارم
با تشکر
مطابق ماده 1133 قانون مدنی حق طلاق از اختیارات زوج میباشد. اما اعمال این حق حقوق زن را از بین نمیبرد مهریه طبق سند نکاح باید تماماً به زوجه پرداخت گردد. در صورتیکه امکان پرداخت یک جای مهریه وجود نداشته باشد با رعایت اوضاع مالی مرد تقسیط میشود.
با سلام
داداشم شیش ماه حبس تعزیری به علت پرداخت نکردن نفقه خورده و الان زندانه…چه راهی برای آزادی ایشون به جز رضایت زن هست؟
آیا راهی هست برای اینکه اثبات کنیم حکم اشتباه بوده و نفقه رو میداده؟
سلام دوست عزیز، اساساً جلسه دادرسی جهت بررسی دلایل اتهامی برگزار میشود شما این فرصت را داشتید تا به رأی صادره اعتراض کنید. نمیتوانید ثابت کنید که حکم اشتباه بوده است.
سلام وقت بخیر
مهریه همسر من114 سکه هست
همسرم میخواد 100 تا از سکه هاروببخشه اما دفترخونه نمیاد
ایا درخونه در داخل برگه ای بنویسه 100 تا روبخشیدم و امضا و اثر انگشت بزنه این برگه وجه قانونی داره ؟ یعنی بعدا در دادگاه میشه به این برگه استناد کرد ؟
متن برگها ی که میخواد بنویسه مهریه روبخشیدم چی باید باشه ؟
با سلام دوست عزیز، سندی که در منزل توسط همسر شما تنظیم و امضاء شود معتبر است به شرط اینکه متن آن دقیق و درست و به امضای دو شاهد برسد. این یک سند عادی است.
همسر این جانب بعد از اختلاف فرزند به همراه فرزند پنج ساله این جانب به شهرستان رفته است ،و در حال حاضر این جانب درخواست ملاقات با فرزند ارائه نموده ام ،سوال ابن جانب این است که ایا می تواند فرزند مرا از محل سکونت به شهرستان انتقال دهد؟ و ایا من باید برای هر بار ملاقات به شهرستان بروم یا وظیفه ایشان است که فرزند را به محل سکونت قبل از اختلاف جهت ملاقات بیاورد؟
با سلام، همسر شما باید به وسیله اظهارنامه این انتقال را به شما اطلاع میداد و رضایت شما را جلب میکرد مکان ملاقات با فرزند باید طبق توافق انتخاب شود یا در محل قبلی صورت گیرد.
سلام . من تازه با یک دختر خانم نامزد کردم .نامزد من برای ازدواج میخواد از دادگاه مجوز بگیره چون پدرش در دسترس نیست و ۳ تا شرط لازم را هم برای اینکه بدون اذن پدر ازدواج کنه را هم نداره در حال حاضر . آیا لازمه که برای مراحل اخذ مجوز من به عنوان زوج در دادگاه حضور داشته باشم و آیا اصلا لزومی داره که من درخواستی به دادگاه بدم ؟ یا فقط معرفی من به صورت کامل به دادگاه و ارائه مدارک شناسایی من کفایت میکنه ؟ آیا لازمه من هم وکیل داشته باشم برای مراحل اخذ مجوز برای ازدواج نامزدم ؟
: با سلام ، دوست عزیز!
دختر باید فردی را که قصد ازدواج با او را دارد به صورت کامل به دادگاه معرفی نماید، دادگاه برای تحقیق در این امر شما را احضار می کند، نیازی به وکیل در این زمینه ندارد.
با سلام و خسته نباشید میخاستم بدونم بعد از طلاق توافقی امکان فسق آن توسط مرد وجود دارد با توجه به اینکه هنوز صیغه طلاق جاری نشده ولی کارهای دفتری مثل شناسنامه تمام شده همچنین همسر اینجانب به علت جدایی در مرحله نامزدی عده نداردآیا امکان فسق وجود دارد؟
با سلام دوست عزیز
اگر صیغه طلاق جاری شده چنین امکانی وجود ندارد، اما اگر هنوز به دفتر طلاق جهت انجام تشریفات طلاق مراجعه نشه مرد می تواند از انجام آن خودداری کند
سلام همسرم فوت شده به صورت مخفیانه ازدواج دائم کردم اما ثبت نکردم واز آن شهر به شهری دیگر سکونت کرده ام چون امین بر ولی قهری هستم اگر بچه دار شوم وخانواده همسر سابق بفهمندمشکلی در این زمینه ایجاد نمیشود ؟میتوانند امینی را ازمن سلب کنند ؟و به تقاضای من جهت خرید ملک برای صغیر توجه میشود ؟ طوری که ولی قهری نتواند مال را از دخترم بگیرد ضمن اینکه ولی قهری معتاد است چگونه میتوانم این موضوع را ثابت کنم با تشکر
با سلام دوست عزیز
زن پس از فوت شوهر باید 4 ماه و ده روز عدّه نگهدارد، ازدواج مجدد پس از این مدت بلااشکال است، اما چنانچه زنی در شرایط شما باشد این ازدواج صلاحیت او را در سِمت امین ازبین نمی برد در نتیجه شما نیازی به اثبات امری ندارید
سلام
من و زنم 2 ماه پس از عقد به مشکل خوردیم و زنم مهریه خواست و قاضی ماهانه 1 سکه برای پرداخت در نظر گرفت و من پس از 3 سال پراخت نمودم الان طلاق نمیخواد ولی من میخواهم از زنم جدا شوم . راهکاری برای جدا شدن وجود دارد؟لازم به ذکر است که من تحت هیچ شرایطی نمیخواهم با زنم زندگی کنم
خواهش میکنم کمکم کنید
با سلام دوست عزیز
در صورتیکه در حال پرداخت اقساط مهریه هستید می توانید دادخواستی جهت طلاق همسر خود به دادگاه خانواده محل ارائه نمایید و با پرداخت سایر حقوق همسرتان دادگاه به شما اجازه طلاق می دهد.
سلام. خسته نباشید.
پدر من بعد از بیست سال زن دوم گرفته. الان هم زن دومی میخاد طلاقش بده و برای مهریه اقدام کرده. مهریه ش 140 سکه س. وقتی اقدام کرد، دادگاه ماشین رو توقیف کرده ( بخاطر اینکه ماشین به نام پدرم بوده). یکی از خونه ها رو بنام من و خواهرم زده. یکی دیگه از خونه رو از قبل نصفشو به نام زن دوم زده و نصفشو به نام مادرم(زن اول). ارزش هر دوخونه روی هم سیصد میلیونه.
میخام بدونم آیا دادگاه بدون توجه به من و خواهر و مادرم، تمام مال پدرم رو به اون زن میبخشه یا نه؟ تکلیف حقوق ماهیانه پدرم چیه؟ چون میگه که حقوقش رو هم دادگاه میبنده و به اون زن میده.
پدرم از مادرم خواسته که قبل از اقدام دادگاه برای خونه، مهریه مادرم رو از 14 تا به 40 تا تغییر بده که نتونن خونه رو ازمون بگیرن. ولی مادرم قبول نمیکنه و میخاد که مهریه اش همون 14 تا باشه.
پیشنهاد شما در این رابطه چیه؟ لطفا کامل و واضح توضیح بدید. با تشکر از شما
: با سلام دوست عزیز
در چنین شرایطی هرگونه اقدام در جهت تضیع حقوق زن دوم پدرتان دارای ایراد قانونی و باطل است. آنچه از قبل به صورت قانونی به شما و دیگران واگذار شده خالی از اشکال و معتبر است اما افزایش مهریه و یا انتقال مال به نام دیگری دارای خلل و اشکال قانونی است.
اگر دخترخانم به بهانه مخالفت خانواده اش با این ازدواج، قبل از تعیین مهریه در جلسه معروف بله بران از پسر بخواهد که مهریه مطوحه خانواده را بپذیرد تا خانواده دختر مانع ازدواج نشوند و وعده بدهد که بعد از عقد درصورت درخواست مرد مهریه را خواهد بخشید آیا پس از شروع زندگی با مهریه ای که با وصف فوق در سند عقد درج شده است موظف به ایفای تعهد خود برای بخشش مهریه می باشد؟ اگر بله شوهر چگونه می تواند درصورت عدم ایفای تعهد زن او را مجبور کند و آیا برای درخواست بخشش مهلت زمالنی معینی بعد از جاری شدن عقد د ارد؟ مدرک اثبات دعوی پیامک داده شده از دختر به تلفن همراه مرد و برخی قراین است
با سلام دوست عزیز
خیر! تعهد شفاهی ایجاد مسئولیت نمی کند چرا که قاعدتاً امکان اثبات آن وجود ندارد. با توجه به اینکه مهریه در سند رسمی قید می شود، هرگونه تغییر در آن بای مکتوب و قانونی باشد در غیر این صورت برای مرجع قانونی و قضایی معتبر نیست!
سلام.من و همسرم در سال 1375 عقد کردیم و مهریه ی تعیین شده یک میلیونو پانصد هزار تومان بوده..ایشان در سال 1378 فوت کردند و تا به حال تقسیم اموال صورت نگرفته..یک دختر 20ساله دارم و پدر و مادر همسرم هنوز در قید حیات هستند..
مبلغ مهریه ام را به نرخ روز+چگونگی تقسیم اموال را لطفا شرح دهید
متشکرم
با سلام دوست عزیز
برای مشاهده مقدار مهریه خود به نرخ روز می توانید به سایت قوه قضاییه مراجعه کنید
سلام بنده بطور توافقی میخوام از شوهرم جداشوم ودرفترخانه وکالت دادبه من شوهرم تا دنبال کارهای مربوط به طلاق باشم درضمن دردفترخانه تموم مهریه هم بخشیدم وطلاهامو وسکه که داده بود حالاهم مشاوره هم تموم شد واصلا شوهرم نیامدوثبت قضایی هم شدم ولی دادگاه نرفتم که نوبت بگیرم برای دادگاهی منو شوهرم ولی حالامیخوام مهریه ازش بگیرم پشیمون شدم از نگرفتن ایا میتوانم مهریه هم را بگیرم درضمن هنوز طلاق نگرفته ایم لطفا منو راهنمایی کنید
باسلام ، دوست عزیز!
در صورتی که در دفتر اسناد رسمی نسبت به بذل مهریه اقدام شود دیگر به هیچ عنوان امکان رجوع و دریافت مهریه وجود ندارد
سلام خسته نباشید اگر درضمن عقد نکاح مرد بیاد وکالت در طلاق رو به زن بده آیا این وکالتی که در عقد نکاح به زن داده شده قابله فسخ هست یا نیست و اگر قابل فسخ هست یا نیست چراممنون میشم پاسخ بدین
باسلام اگر مردی تلفن همراهش توسط دادگاه ظبط بشه برای بازدید امکان برگردادند پیام های پاک شده ی چند هفته قبل را دارد یا خیر پیام ها در واتساپ بوده و حالا پاک شده ایا دادگاه میتواند پیام های پاک شده را برگرداند؟؟؟
سلام
اپراتورهای تلفن همراه تا شش ماه پایانی پیام ها و تماس ها رو می تونن با دستور قضایی به افراد ارائه دهند درباره اپلیکیشن هایی مانند واتساپ یا تلگرام … محدودیتهایی وجود دارد که باید بررسی شود در صورت تمایل با وکلای جرائم رایانه ای موسسه حقوقی دادآرمان 02122904873 جهت دریافت مشاوره تلفنی ، حضوری یا تصویری رایگان تماس بگیرید
توصیه می کنیم مشاوره حضوری از یک وکیل بگیرید