وکیل ملکی
خدمات وکیل ملکی
بهترین وکیل ملکی از نظر ما، وکیلی است که ساختار و چهارچوب دادگاه های مربوط به ملک را بشناسد، پرونده را به خوبی بشناسد و برای شما و پرونده تان دلسوزی کند.وکیلی که بتواند شما در محاکم قضایی پیروز بیرون بیاورد، به نظر ما بهترین وکیل ملکی است که می توانید اختیار کنید پس توصیه ما به شما این است که با مراجعه به بهترین موسسه حقوقی و با در اختیار گرفتن بهترین وکیل ملکی تهران ، از دادگاه های مربوط به ملک پیروزمندانه بیرون بیایید.
وکیل ملکی یک وکیل پایه یک دادگستری است که به قوانین و دعاوی ملکی و رویه مراجع قضایی در رسیدگی به پرونده های ملکی تجربه و تخصص دارد .
امروزه به دلیل پیچیدگی انواع قراردادها و معاملات ملکی اعم از خرید و فروش یا اجاره املاک و عدم آگاهی افراد از قوانین ملکی ، مشکلات و اختلافات زیادی در انجام معاملات بین طرفین قراردادها و معاملات ملکی به وجود می آید، که گاهی برای حل و فصل این اختلافات نیاز به مراجعه ی طرفین به مراجع قضایی و می باشد.
وکیل ملکی می تواند افراد را در جهت انجام معاملات ملکی صحیح یا انعقاد قراردادهای ملکی به شیوه ی قانونی راهنمایی و مشاوره نماید و حضور یک وکیل ملکی با تجربه در زمان عقد قراردادها یا معاملات ملکی به کاهش اختلافات بین طرفین ، پس از انجام معاملات کمک بسزایی نماید.
وکیل ملکی به دلیل تجربه و تخصصی که در مشاوره و پیگیری پرونده های ملکی دارد ، می تواند با قبول وکالت موکلین در دعاوی ملکی ، احتمال موفقیت موکلین را در پرونده افزایش دهد.
وکیل ملکی می تواند در خصوص کلیه دعاوی ملکی فعالیت کرده و قبول وکالت نماید یا موکلین را مشاوره و راهنمایی نماید ؛ دعاوی ملکی به طور کلی به سه دسته تقسیم می شود که عبارتند از :
1- دعاوی ملکی حقوقی
2- دعاوی ملکی کیفری
3- دعاوی ملکی ثبتی
دعاوی ملکی حقوقی چیست؟
یکی از انواع دعاوی ملکی ، دعاوی ملکی حقوقی است که خود انواع مختلفی دارد . دعاوی ملکی حقوقی به دلیل عدم آگاهی افراد در خصوص قوانین ملکی است و در این دعاوی جرمی واقع نشده است و پرونده ی ملکی از نظر حقوقی بررسی خواهد شد و بحث ارتکاب جرم مطرح نخواهد بود . اکنون به برخی از مهم ترین دعاوی ملکی حقوقی که وکیل ملکی می تواند برای حل و فصل و پیگیری پرونده قبول وکالت نماید ، اشاره می کنیم ؛ که عبارتند از :
1- چنانچه سازنده برای تامین قسمتی از هزینه ی احداث پروژه ی ساختمانی با وثیقه قرار دادن ملک ، وام بانکی گرفته باشد ، در این صورت ملک در رهن بانک قرار می گیرد و فروشنده باید قبل از فروش ملک و تنظیم سند رسمی ابتدا بدهی خود را به بانک پرداخت نماید و پس از فک رهن اقدام به فروش ملک نماید .
اگر فروشنده یا سازنده ملک (در قرارداد مشارکت در ساخت) متعهد شده باشد که پیش از تنظیم سند رسمی ، ملک را فک رهن نماید ، اما به تعهد خود عمل نکرد ، مالک یا خریدار می توانند ، با وکالت دادن به یک وکیل ملکی دعوای الزام به فک رهن را علیه سازنده مطرح نمایند.
2- چنانچه خریدار و فروشنده در مبایعه نامه ، تاریخی برای تنظیم سند رسمی در دفترخانه ، مشخص کرده باشند و فروشنده در تاریخ تعیین شده در دفترخانه حاضر نشود ، خریدار می تواند از دفترخانه عدم حضور فروشنده را اخذ نماید ؛ همچنین اگر خریدار و فروشنده تاریخی برای تنظیم سند رسمی تعیین نکرده باشند ، خریدار می تواند طی یک اظهارنامه از فروشنده بخواهد در زمان مشخص شده برای تنظیم سند رسمی در دفترخانه حاضر شود و اگر فروشنده در تاریخ مقرر در دفترخانه حضور پیدا نکرد ، خریدار می تواند گواهی عدم حضور وی را بگیرد ؛ بهتر است خریدار از یک وکیل ملکی در این خصوص راهنمایی و مشاوره های لازم را دریافت نماید و سپس اقدام به طرح دعوای الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی را نماید تا با آگاهی از قوانین و رویه دادگاه ها علیه فروشنده شکایت نماید.
صورتمجلس تفکیکی چیست؟
صورت مجلس تفکیکی سندی است که مشخصات ملک و حدود اربعه هر یک از واحدها و مشاعات ساختمان در آن مشخص می شود و به این ترتیب سهم هر یک از مالکان از واحدها معلوم می گردد . صورت مجلس تفکیکی از این رو اهمیت دارد که مبنای صدور سند ملک برای هر واحد خواهد بود و چنانچه سازنده ملک ، اقدام به دریافت صورت مجلس تفکیکی نکند ، سند رسمی برای واحدها صادر نخواهد شد . بنابراین چنانچه فروشنده یا سازنده از دریافت صورت مجلس تفکیکی امتناع کند ، باید خریدار پس از مشورت با یک وکیل ملکی با تجربه در خصوص املاک ، مبادرت به تقدیم دادخواست الزام فروشنده به اخذ صورت مجلس تفکیکی نماید.
گواهی پایان کار ساختمان
گواهی پایان کار ، سندی است که پس از پایان پروژه ی ساختمانی توسط شهرداری و به تقاضای مالک صادر می شود . گواهی پایان کار نشان دهنده ی عدم خلاف و بدهی ساختمان است و گویای این نکته است که ساختمان طبق اصول و قوانین شهرسازی احداث شده است . چنانچه مالک یا سازنده (در قرارداد مشارکت در ساخت) متعهد به دریافت گواهی پایان کار شده باشد ؛ اما به تعهد خود عمل نکند ، خریدار می تواند با اختیار کردن یک وکیل ملکی برای شکایت از مالک جهت الزام وی به اخذ گواهی پایان کار اقدام نماید .
البته ممکن است شهرداری نیز از صدور گواهی پایان کار امتناع کند که در این صورت باید علیه شهرداری دعوای الزام به صدور گواهی پایان کار را در دادگاه مطرح کرد.
اجرت المثل ایام تصرف
طبق ماده 4 قانون روابط موجر و مستأجر اصلاحی سال 1356، موجر یا مستأجر می توانند به دلیل افزایش یا کاهش تورم و هزینه های زندگی ، درخواست تجدیدنظر نسبت به میزان اجاره بها را مطرح کنند ، مشروط به اینکه مدت اجاره به پایان رسیده باشد و از تاریخ استفاده مستأجر از عین مستأجره یا از تاریخ مقرر در حکم قطعی که در خصوص تعیین و تعدیل اجاره بها صادر شده است ، سه سال تمام گذشته باشد . دادگاه با توجه به نظر کارشناس اجاره بها را به نرخ روز تعدیل خواهد کرد . هر یک از موجر یا مستاجر می توانند برای تعدیل اجاره بها ، دادخواست تعدیل اجاره بها را به دادگاه صالح تقدیم نماید و برای طرح دادخواست و پیگیری پرونده به یک وکیل ملکی وکالت دهد .
* ابطال قراردادهایی که مفاد آنها دارای مشکل است.
* فسخ قراردادهایی که دارای مشکل قانونی هستند.
* مطالبه سرقفلی و در اختیار داشتن حق کسب و پیشه
هرگاه شخصی بدون رضایت مالک ، ملکی را تصرف نماید ، مالک می تواند با توجه به توصیه های یک وکیل ملکی ، دعوای اجرت المثل ایام تصرف را علیه متصرف مطرح نماید . در واقع اجرت المثل ایام تصرف همان طور که از نام آن مشخص است ، اجرت روزهایی است که متصرف بدون رضایت مالک از ملک او استفاده کرده است و ملک در تصرف او بوده و این مبلغ توسط کارشناس دادگاه تعیین می گردد . اجرت المثل انواع مختلفی دارد که رایج ترین آن اجرت المثل ایام تصرف مستاجر است . هرگاه مدت قرارداد اجاره بین موجر و مستاجر به پایان رسیده باشد ، اما مستاجر از تحویل ملک خودداری نماید ، مالک می تواند با کمک وکیل ملکی دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را به مرجع صالح تقدیم نماید.
افراد می توانند در صورت نیاز به طرح دادخواست در خصوص دعاوی ملکی حقوقی ، برای حصول نتیجه ی بهتر و جلوگیری از اطاله ی دادرسی در روند رسیدگی به پرونده ، قبل از طرح دادخواست خود از یک وکیل ملکی مشاوره و راهنمایی های لازم را دریافت نمایند و یا در صورت پیچیدگی پرونده و اثبات ادله ی موجود در پرونده به یک وکیل ملکی کاردان و با تجربه وکالت دهد تا در جریان رسیدگی به پرونده اقدامات لازم و قانونی را در هر مرحله از دادرسی انجام دهد و در پیشبرد پرونده ی ملکی به نفع موکل کمک بسزایی بنماید.
گاهی اوقات در معاملات و قراردادهای ملکی اختلاف بین طرفین تنها به دلیل عدم آگاهی از قوانین نبوده ، بلکه یکی از طرفین در خصوص اختلاف ملکی ایجاد شده ، مرتکب جرمی شده است که در این صورت ، دعوای ملکی از جنبه ی کیفری بررسی خواهد شد .
به دلیل اینکه هر یک از طرفین در دعاوی ملکی کیفری ممکن است به مجازاتی در خصوص ارتکاب جرمی محکوم شود ؛دعاوی ملکی کیفری از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به همین دلیل بهتر است هر یک از طرفین دعوی برای دفاع از حقوق خود ، به یک وکیل ملکی وکالت دهند تا وکیل بتواند با دانش و تجربه ای که دارد در دادگاه از حقوق وی دفاع نماید.
* خرید و فروش و معامله معارض
* کلاهبرداری در خرید و فروش املاک
* خیانت در امانت
* ارتکاب جرم در خرید و فروش املاک دولتی
* فروش ملک غیر
* جعل اسناد ملکی به منظور کلاهبرداری
* استفاده از سند مجعول در معاملات املاک
* انتقال منافع املاک غیر به خود و یا اشخاص دیگر
* تغییر کاربری زمین های کشاورزی به صورت غیرقانونی
* اقدام به تقسیم بندی املاک و ورود غیر مجاز به ملک سایرین
دعاوی ملکی ثبتی
یکی دیگر از دعاوی ملکی که وکیل ملکی در خصوص آن فعالیت می نماید ؛ دعاوی ملکی ثبتی است که می توان گفت این دعاوی زیرمجموعه دعاوی ملکی حقوقی هستند که در حوزه ی ثبتی واقع می شوند ؛ که برخی از این دعاوی عبارتند از :
* ابطال ساز و کار مراحل گوناگون کمیسیون های ثبتی
* ابطال اسناد رسمی به دلایل مختلف
* افراز ملک و اجرای ثبت
* ابطال اجرائیه ثبتی املاک
* متوقف نمودن مراحل اجرایی در زمان انجام کار
* ابطال سند مالکیت معارض
توصیه می شود برای طرح دادخواست و پیگیری پرونده های ملکی ، افراد به تنهایی و بدون آگاهی و بدون اطلاع داشتن از قوانین و رویه مراجع قضایی یا ثبتی در خصوص رسیدگی به دادخواست مطرح شده اقدام نکنند و با دادن وکالت به یک وکیل ملکی ، از دانش و تخصص او در حل و فصل پرونده ی خود بهره مند گردد و از صرف وقت اضافی در مراجع قضایی به دلیل حضور یک وکیل ملکی در پرونده ی خود جلوگیری نماید.
هرگاه بین دو یا چند نفر قرارداد ملکی منعقد شود ، هر یک از طرفین قرارداد متعهد به انجام اموری خواهند شد که عدم انجام تعهدات می تواند موجب خسارت و ضرر و زیان به هر یک از طرفین شود ؛ از این رو باید افراد پیش از انعقاد قراردادهای ملکی جهت آگاهی از حقوق خود در قرارداد ، با یک وکیل ملکی مشورت نمایند تا پس از انعقاد قرارداد بین طرفین اختلافی به وجود نیاید.
برخی از رایج ترین و مهم ترین قراردادهای ملکی عبارتند از :
* قرارداد مشارکت در ساخت
* قرارداد پیش فروش ساختمان
* قرارداد مبایعه نامه قطعی ملک
* قرارداد اقرارنامه انصراف از حق استفاده از پارکینگ
* قرارداد سند فروش قطعی خانه و آپارتمان در رهن
* قرارداد بیع زمین واگذاری مسکن و شهرسازی
* قرارداد بیع قطعی آپارتمان با سند تفکیکی
* قرارداد رهن ملک
* قرارداد اجاره آپارتمان
* قرارداد جعاله ملکی
* قرارداد مبایعه نامه قطعی
* قرارداد بیع قطعی زمین دارای دفترچه مالکیت
* قرارداد جعاله بانک برای وام تعمیرات
حتما برای شما هم پیش آمده است که درگیر دعاوی ملکی شوید.
در این میان، پیچ و خم های این دعاوی اینقدر زیاد است که شاید شما را سردرگم کند.وکیل ملکی در همین مواقع به کارتان می آید، دقیقا در مواردی که دچار بحران و مشکل در مورد ملک خود شده اید و نیاز به یک وکیل ملکی دارید که یار و یاور شما باشد و کمکتان کند.
موسسه حقوقی دادآرمان که دفتر مرکزی آن در تهران می باشد، با در اختیار داشتن تیمی از بهترین وکیل ملکی با تجربه و کار کشته، می تواند یار و همراه شما در تمامی دعاوی ملکی باشد.دقت کنید که شما می توانید همواره به صورت رایگان از طریق مشاوره حقوقی آنلاین ، سئوالات خود را بپرسید و پاسخ آن را در سریع ترین زمان ممکن دریافت کنید.همچنین چنانچه احساس می کنید ضرورت به مراجعه حضوری وجود دارد، می توانید وقت بگیرید و با مراجعه حضوری به دفتر موسسه حقوقی ، با بهترین وکیل ملکی مشورت کنید و سئوالات خود را از ایشان بپرسید.
سوالی که ممکن است مطرح شود این است که چرا املاک نیاز به وکیل دارد؟
پاسخ ساده است.
گاهی شما در خرید و فروش یا اجاره ملک سهل انگاری می کنید و یا گاهی به شخصی که نباید اعتماد می کنید و یا در بسیاری از موارد متاسفانه خریدار یا فروشنده ، با شناخت کافی از خلاء های قانونی ، اقدام به کلاهبرداری و یا جعل در خرید و فروش و معامله ملک می کند.این چنین است که نیاز به یک وکیل ملکی کارکشته برای بیرون آمدن شما از بحرانی که خواسته یا ناخواسته در آن گرفتار شده اید احساس می شود.
وکلای ملکی در حقیقت با شناخت مناسب و تجربه ی کافی که از سایر پرونده های دعاوی ملکی دارند ، به یاری شما می شتابند و با تسلط همه جانبه بر روی پرونده و موضوع شما ، مشکلات شما را تا حد زیادی در دادگاه های ملکی برطرف می کنند.
برای در اختیار گرفتن بهترین وکیل ملکی ، مسیر دشواری پیش روی شما نیست.
ما در موسسه حقوقی دادآرمان، با سال ها تجربه در زمینه دعاوی ملکی آماده ایم تا به شما در این امر یاری رسانیم.
تفاوت بین وکلای ملکی دقیقا در همین است.اینکه وکیل مورد نظر شما یک وکیل ملکی متخصص است یا صرفا یک وکیل است.
حتی باید بگوییم که دعاوی ملکی گاهی چنان پیچیده و خاص می شوند که واقعا حتی یک وکیل ملکی معمولی نیز مشکل را برطرف کنید و به معنای واقعی کلمه نیاز به یک وکیل متخصص امور ملکی است که مشکلات را بررسی و هر چه سریعتر از مسیر های قانونی و شدنی، مشکل را برطرف نماید
لذا به شما توصیه می کنیم برای حل مشکلات خود در امور ملکی ، به یک وکیل متخصص امور ملکی مراجعه کنید.
موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل متخصص امور ملکی را در اختیار شما قرار می دهد و به شما در دعاوی ملکی یاری می رساند.
در پایان لازم به ذکر است که شما عزیزان می توانید در دعاوی ملکی ، به بهترین وکیل ملکی در موسسه حقوقی دادآرمان مراجعه کنید و ما به شما بهترین مسیر پیروزی در پرونده حقوقی را توصیه و پیشنهاد خواهیم کرد.
اگر نیاز داری با یک وکیل با تجربه مشورت کنی با شماره تلفن بهترین وکیل در تهران تماس بگیر.
سلام عرض سلام و خسته نباشید ما2 نفر دو واحد اپارتمان قولنامه ای شریک هستیم و الان بنده قصد فروش ملک خود را دارم و طرف مقابل ملک خود را نمیفروشد و برای امضا به بنگاه نمی اید من چگونه سهم خود را بفروشم؟طرف مقابل منطقی نیست؟
شما می توانید درخواست افراز ملک خود را مطرح نمایید و از آنجا که شما سند رسمی ندارید باید درخواست افراز خود را بهدادگاه محل وقوع ملک تقدیم نمایید، جهت توضیحات تکیلی با موکلین مشاور در موسسه حقوقی دادآرمان تماس حاصل فرمایید
با سلام حدود 5 سال در منزل پدری خود هستم الان پدرم منزل را فروخته بدون اینکه به من بگوید . تاریخ تخلیه در قول نامه 20/3/1397 می باشد.خریدار قبل از اینکه مهلت تخلیه تمام شود شکایت خلع ید کرده. که بنده یک هفته زودتر تخلیه کردم و کلید رو تحویل خریدار دادم و از خریدار رسید دستی گرفتم . تاریخ دادگاه 21/3/97 می باشد .امروز رفتم دادگاه ببینم شکایتشو پس گرفته دیدم که پس نگرفته و باید فردا برم دادگاه.الان خریدار میتونه عزیت کنه که کلید تحویل نگرفتم یا نه باید چکار کنم .باتشکر
خیر! از آنجا که شما ملک را تخلیه کرده و رسید نیز مبنی بر تحویل کلید در دست دارید جایی برای گرانی نیست . شما می توانید به خریدار مراجعه و از ایشان درخواست استرداد دعوی نمایید
سلام
ملک ارثی داریم که هشت نفر شریکند می خواهند سند تک برگی دربیاورند آیا ما چهار وثه به دارایی بدهکاریم می توانیم سند دربیاوریم
: با سلام
شما باید بعد از انجام مراحل انحصار وراثت و پرداخت مالیات مربوط به آن از طریق اداره ثبت افراز می گردد.
سلام ما در یک اپارتمان 5 طبقه تک واحدی هستیم با متراژ مساوی . 4 طبقه با یک کنتور آب و1 طبقه با کنتورآب مجزای دیگه . از کنتورآب 4 واحد برای مصرف روزانه آنها + اب دادن به باغچه ونظافت هر دو الی سه ماه یکبار استفاده میشه.ولی در عوض آن 4 واحدی ها پمپ اب با یک منبع بزرگ گذاشتن که به برق عمومی وصل هست ( که شامل اسانسور وروشنایی پارکینک وراه پله با لامپ های کم مصرف هست) سوال اینجاست : هزینه سهم آب ، یک طبقه ای که کنتورآب ان جداست با بت باغچه ونظافت 2 الی 3 ماه یکبار چقدر هست وهزینه سهم آن 4 واحدی ازبرق عمومی ، برای پمپ اب چقدر هست. ممنون از شما
دوست عزیز سلام
هزینه اشتراک کنتور مشاع بین تمام واحدها تقسیم می گردد در مورد کنترو مجزا در صورتی که امکان حل اختلاف به صورت مسالمت آمیز وجود ندارد می توانید با نصب کنتور فرعی مقدار آب بهای مصرفی را محاسبه نمایید . توصیه می شود در صورت امکان نسبت به جداسازی انشعابات مشاعت اقدام فرمایید
سلام وقتتون بخیر ببخشید یکی از آشناهای ما زمینیو خریدن و بعد یه مدتی که ساخت و ساز کردن الان زمین مالک پیدا کرده با سند چکار باید بکنه همه زندگیشو از دست داده لطفا راهنماییش کنید
با سلام
در مورد خرید اموال غیرمنقول اعم از باغ، مزرعه، آپارتمان و … که در کشور ما جزء کالاهای سرمایه ای محسوب می شود می بایستی به صورت ویژه قبل از انجام معامله تحقیق و بررسی صورت گیرد. تحقیق محلی استعلام ثبتی و بررسی اصالت مدارک فروشنده از جمله این اقدامات است در مورد کیس مطروحه می بایستی ابتدا صدق یا کذب ادعای مدعی معلوم و مالکیتش اثبات گردد در هر حال می بایستی برای دریافت اطلاعات دقیق تر با در دست داشتن مدارک مالکیت به دفتر موسسه حقوقی کیان دادآرمان و یا سایر وکلا که به صورت حرفه ای امور ملکی را پیگیری می نمایند مراجعه نمایید تا پس از بررسی مورد شما راهکارهای جلوگیری از تضییع حقوق شما بررسی گردد.
با سلام بنده يه ملك داشتم قرارداد مشاركت بصورته 50-50 بستم قرار شد بعد هر مرحله از ساخت يك دانگ از زمين بصورت مشاع به نام سازنده بزنم مثلا بعد مرحله فونداسيون يك دانگ بعد اسكلت يك دانگ بعد از اجر چيني يك دانگ كه بنده به عنوان مالك انتقال انجام دادم در نهايت ساختمان بعد از دو سال تاخير تمام شد كه طبق قرارداد سازنده بايد به من كه مالك باشم ماهي 4.5 ميلون خسارت بده كه پرداخت نكرد البته ساختمان تمام كمال به اتمام نرسيد و خيلي از كارهاي ساختمان مثل امتياز اب برق هم سازنده پولش نداد و مالك كه من باشم پرداخت كرد م در حال حاضر ساختمان پايان كار نداره و سند ها تفكيك نشده و هزينه نزديك به 150 ميلون نياز هست براي اتمام كار او اين جدا از خسارتي هست كه ماهانه بايد به من از طرف سازنده پرداخت ميشد حالا سازنده امده سه تا واحد كه قرار بوده مال خودش بشه فروخته و سه تا سند يك دنگي به سه خريدار از سهم سه دنگ مشاعي كه به نامش بوده داده حالا من يه سه دنگ دارم و اون سه خريدار سه دنگ در متن قرارداد مشاركت من اجازه پيش فروش داشته ولي طبق قرارداد بايد ساختمان تمام ميكرده حالا اون سه نفر ميگن از من شكايت ميكنن ايا قانونن ميتون از من شكايت كنن اونها ميگن تو شريك سازنده هستي در صورتي كه من شريك نبودم و قرارداد مشاركت داشتم چون زمين مالكش من بودم ايا سازنده اجازه داشته بفروشه ايا حالا كه سازنده تعهداتش انجام نداده من ميتونم از روي اون سه دنگ كه انتقال داده خسارتم دريافت كنم من از سازنده يه چك ضمانت دارم بهترين راه چيه فقط نگرانم ايا اون سه نفر خريدار ميتونن از من شكايت كنن يا نه ممنون ميشم پاسخ بدين
با سلام
ابتدا می بایستی تامین دلیل اخذ نمایید و نواقص موجود در ساختمان را مستند کنید سپس با قرارداد مشارکت به دادگاه محل وقوع ملک مراجعه نمایید و درخواست الزام به ایفای تعهد سازنده نمایید . همیشه در قرارداد مشارکت حضور و اظهار نظر وکیل ملکی لازم و ضروری است تا بعد از گذشت چند سال چنین اتفاقاتی رخ ندهد اما در هر حال خریداران به صورت مستقیم نمی توانند علیه شما ادعایی داشته باشند. مگر اینکه به شکلی مسئولیتی برای شما وجود داشته باشد که باید با بررسی قراردادها اظهار نمود
با سلام و خسته نباشید
آپارتمانی در بنگاه معاملات ملکی قولنامه میشود.قولنامه به اسم فروشنده است ولی سند آن به اسم فروشنده قبلیه و هنوز به نام فروشنده فعلی نزده ، ملک فوق در توقیف و رهن بانک هم نیست ، فروشنده جدید قبل از معامله در بنگاه با یک وکالت بلاعزل آپارتمان را به خواهرش انتقال داده است . حال با بهانه این که قیمت ملک ترقی کرده و خواهرش راضی نیست برای تنظیم سند حاضر نمیشود . در حالی که بیع نامه ای که منعقد کردیم قطعی است و نصف بیشتر ثمن معامله نیز پرداخت شده و از آن 10 روز گذشته.
حال بنده باید دادخواست فروش مال غیر (گلاهبرداری) به دادگاه تقدیم کنم ؟ یا وکالتی که به خواهرش داده باطل و معامله صحیح است و من باید خواهان الزام به تنظیم سند رسمی باشم ؟
دوست عزیز سلام
موضوع شما پیچیده و فنی است چرا که ابتدا باید دادخواست مبنی بر اثبات مالکیت و ابطال انتقال به خواهر انجام دهید سپس درخواست انتقال سند به نام خودتا. در هر صورت می بایستی قبلا مراتب را از طریق اظهارنامه به فروشنده اطلاع دهید. طرح دعوی کیفری را در یان خصوص توصیه نمی کنیم. در هر حال از خدمات وکلای ملکی حتما استفاده کنید چرا که در حال حاضر زمینه تضییع حقوق شما فراهم شده
با سلام،
مبلغی از خانومی طلب داشتم، نداد شکایت کردم زمین نسقی داشت توقیف و پس از مزایده خودم خریدم. حالا که میخواهم بفروشم پسر این خانم مزاحمت ایجاد میکنه، حتی خریدار زمین با تهدید پسر ایشون قراداد را بدون هیچ مبلغی فسخ کرد و کل مبلغ داده شده را عودت دادم.
ضمنا این خانم با شخصی در سال 93 مشارکت داشت، در حد فونداسیون اجرا شد چون به سازنده پول نداد به همان شکل باقی ماند الان سازنده هم از من پول میخواد!
قصد دارم اظهارنامه ای با ذکر مزاحمت و ممانعت از حق برای پسر این خانم ارسال کنم و برای سازنده نیز یک اظهارنامه بفرستم. البته آدرس سازنده را که در شهر دیگر هست ندارم میخواهم برای مشاور املاکی که در آن قرارداد مشارکت نوشته شده و بنوعی آن بنگاه پیگیر این امر هست ارسال نمایم.
آیا ارسال اظهارنامه با عبارت اشاره به “مزاحمت و ممانعت از حق” صحیح و کافی است؟
آیا اظهارنامه برای سازنده به آدرس مشاور املاک درست است؟
آیا راه بهتری وجود دارد؟
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید
با سلام
خواسته شما مشخص و معلوم نیست در مورد مزاحمت نیز ارسال اظهارنامه نمی تواند مشکل شما را مرتفع کند توصیه می شود در این خصوص از خدمات حقوقی وکلای متخصص امور ملکی استفاده نمایید.
سلام. من در سال۹۲ ی ملک خریداری کردم ((این ملک بصورت شراکت بین دوتا مالک و یک سازنده ساخته شده و در حال حاضر سازنده فراری هست)) یکی از مالکین اصلی که من از ایشان خریداری کردم اقدام به مراحل تسویه حساب و اخذ پایان کار نمیکنه که سند بزنه. منم روز تنظیم سند در دفترخانه حاضر نشدم تا عدم حضور بگیرم. الانه میخوام شکایت کنم باید از کجا شروع کنم به چه دادگاهی برم؟باتشکر
با سلام
دوست عزیز شما می بایستی مطابق قرارداد در دفتر اسناد رسمی حضور پیدا کرده و عدم حضور فروشنده را به عنوان دلیلی طرح دعوای اخذ می نمودید. در هر جال توصیه می شود که از خدمات وکیل ملکی در این خصوص استفاد نمایید چرا که عملاً ملک می باید تشریفات قانونی را طی کند و دوماً می بایستی الزام به انجام تشریفات سند انجام گیرد و … باعنایت به اینکه در حقوق ایران یک بار امکان طرح دعوی وجود دارد توصیه می شود این دعوی توسط وکلای متخصص و خبره در زمینه املاک صورت گیرد
با سلام
اپارتمانی را دو ماه پیش قولنامه کردیم که مستاجر داره – قرارمون سه مرحله پرداخت بود که همه در مبایعه نامه قید شده
1- پیش پراخت که انجام شده (1/000/000/000 تومن )
2-انتقال سند روز 1397/05/02 (580/000/000 تومن)
3-تحویل 1397/05/25(310/000/000 تومن)
امروز که روز قبل از محضر است فروشنده و مشاور املاک اصرار دارند که یک جک تضمینی به مبلغ 310/000/000 تومن به تاریخ 1397/05/25 توسط خریدار صادر گردد و بصورت امانت در نزد مشاور املاک بماند تا تحویل و این مورد در پشت قولنامه قید گردد.
ایا صدور این چک اشکال قانونی دارد و یا لزومی دارد؟
ممنون میشم راهنمایی نمایید
دوست عزیز سلام
به هیچ عنوان صدور و به امانت سپردن چنین چکی را توصیه نمی کنیم . به این دلیل که با انجام این کار در واقع متهمی به قرارداد اصلی اضافه خواهد شد و ممکن است منافع شما را به مخاطره اندازد
باعرض سلام
بنده پارسال ملکی در شهرستان اهواز خریداری کردم
در قول نامه قید شد که کف ملک پارکت میباشد
و کارهای انتقال سند انجام شد
و مالک بعنوان مستاجر به مدت یکسال به مبلغ 25تومان رهن درخانه ی مذکور ماند
وای بعد از یکسال که خانه را تحویل گرفتیم متوجه شدم کف خانه کفپوش معمولی میباشد و فقط سالن پذیرایی و اشپزخانه گف پوش تست و اتاق های ان سرامیک معمولیس
ایا من میتوانم ادعایی داشته باشم .
توضیح امر در چند خط قابل بیان نییست. لطفا با مشاوره تلفنی مطرح نمایید
سلام
ضمن عرض خسته نباشید
اینجانب یک واحد آپارتمان در مشهد دارم
طبقه همکف آپارتمانم یک مغازه الکتریکی وجود دارد که برق مصرفی خود را از کنتور آپارتمان من استفاده میکرد. بعلت فروش آپارتمان برق مغازه را از کنتور خود قطع کردم چون میبایست کنتور مستقل به خریدار تحویل میدادم. البته لازم به ذکر است که مالک مغازه فرد دیگریست و من هیچ تعهدی در قبال تامین برق مغازه نه به مالک آن و نه به مستاجر (که در حال حاضر مغازه الکتریکی میباشد) نداده ام.
مستاجر مغازه رفته دادگاه و از من بجرم ممانعت از حق شکایت کرده و قاضی پرونده میگوید که عمل شما مجرمانه می باشد و برای قطع برق مغازه باید به اداره برق اطلاع میدادین تا اداره برق اقدام به قطع برق میکرده ؛ می خواستم بدانم آیا واقعا عمل من مجرمانه میباشد و نتیجه نهایی این پرونده چه میباشد و همچنین من چه دفاعی میتوانم در این پرونده از خودم داشته باشم.
بله درست است، حتی اگر کار شما ( قطع برق) کاملا قانونی بوده باید با اطلاع اداره برق و تسط ایشان انجام می شده . ولی جای نگرانی نیست، سعی کنید با توافق و سازش موضوع را حل نمایید.
سلام خسته نباشید بنده بابت یک فقره قولنامه شکایت جعل واستفاده از سندمجعول کرده ام برادرناتنی من بعدفوت پدرم بااین قرارداد که برای۱۰سال پیش است رای حقوقی گرفته وسند زده هیئت های کارشناسی یک نفره ، پنج نفره ،نه نفره گفتن جعلی و اصالت نداره هیئت های سه نفره ،هفت نفره گفتن جعلی نیست متهم چندنفر شاهد هم دارد همراه با رای حقوقی بازپرس منع تعقیب صادر کرد وگفت جعلی هست ولی متهم جعل نکرده اعتراض دادم قاضی منع تعقیب تایید کرد وبراساس شهود و کهولت سن جعل رو رد کرد آیا شهود برنظریه کارشناسی که اکثریت برجعلی بودن نظر دادن ارجعیت دارد پس چرا به کارشناسی ارجاع میشود همون اول شکایت براساس شهود شکایتم و رد میکردن دیگه لطفا راهنمایی ام کنید ممنون
ارجاع امر به کارشناسی به خاطر احقاق حق و تقاضای شما از مقام قضایی بوده و مرجع قضایی به خواست شما امر را به کارشناس ارجاع داده است
با سلام.من مغازه ای دارم که اجاره میدم هرسال موقعه تخلیه متاسفانه مستاجرها به انواع مختلف اذیتمیکنن.امسال تصمیم کرفتم اجازه نامه ننویسم و فقط مبلغی ودیعه گرفتم و اجاره هم توافق کردیم و هرماه میپردازه.میخاستم ببینم ممکنه آخره کار موقعه تخلیه مستاجر با توجه به نداشتنه هیچ اجاره نامه و مدرکی حتی رسیده پرداخته اجاره هم نگرفته اگه بخاد میتونه دردسر ساز باشه اگهمیتونه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز
برای جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی حتما قرارداد اجاره را طبق قانون تنظیم کنید و برای تخلیه ملک ضمانت اجرا قرار دهید.
در این صورت هم مورد سوءاستفاده نخواهید گرفت و هم قانون منافع شما را تضمین می نماید بدیهی است چنین قراردادی باید حتما توسط وکلای ملکی تهیه و تنظیم گردد.
سلام. من یک خونه باغ کارافه ای دارای برق و گاز را خریداری کردم. به فروشنده چند چک دادم. فروشنده کلید باغ را به من داد ولی صورتجلسه نکردیم و بهمین دلیل، پول برق و گاز را تسویه نکرد. فروشنده به خارج از کشور رفت و من بهش دسترسی نداشتم. برای همین چک آخر را پر نکردم تا باهام تماس بگیره. در کمال تعجب فروشنده چک را برگشت زد و ادعای فسخ معامله را دارد. آیا حق با فروشنده هست؟
میان پرداخت هزینه آب و برق و چک شما ارتباطی وجود نداشته در نتیجه می بایستی چک ثمن معامله را پرداخت می نمودید و قبوض انشعابات را از فروشنده مطالبه می کردید در صورتی که در قراردادشما حق فسخ برای پرداخت نشدن چک وجود داشته باشد فروشنده می تواند قرارداد شما فسخ کند در هر جال می توانید جهت مطالعه و اظهار نظر تخصصی قرارداد خود را به موسسه حقوقی دادآرمان ارائه نمایید
با سلام, در مجموعه آپارتمان چهار واحدی ، یکی از واحدها اقدام به نصب تابلوی آرایشگاه بر ورودی واحد خود که مجزاست . البته بر نمای ساختمان است ، نموده است با توجه به آنکه نما جز مشاعات است و تصرف در آن خلاف قانون تملک می باشد ، سوال این است که با چه نوع دعوای حقوقی باید پیش رفت؟؟؟؟ ، درضمن ما به عنوان مالک یکی از واحدها هنگام خرید این تابلو نصب بود و سبقه تصرف نداریم پس دعوای رفع مزاحمت ، … نمی توانیم اقامه کنیم .
با سلام
در این مورد می توانید ازطریق شهرداری اقدام نمایید
با سلام وخسته نباشید زمینی از مادربزرگم به ما ارث رسیده که فهمیدیم کسی در ان حدود 15 ساله که درخت کاشته ومحصول بر داشت میکند از او خواستیم که از زمین برود ولی نمیرود ومیگه باید هر درختی رو از من 7 میلیون بخرید با توجه به این که اون اینکار را بدون اجازه صاحب زمین کرده ما باید چیکار کنیم ایا با شکایت میتوانیم زمین را پس بگیریم
با سلام
شما ابتدا باید ادعای خود مبنی بر اعلام رضایت مادربزرگتان را به اثبات برسانید چرا که ممکن است نامبرده در زمان حیاتش اجازه چنین کاری را داشته باشد
ا سلام و احترام
چند سال پیش 500 سهم مشاع از یک مالک که چند هکتار زمین کشاورزی داشت خریداری کردم , و الان اطراف کل این زمین چند هکتاری محصور شده و یک درب قرار داده شده , به طور مشخص 3 سوال از حضور شما عزیزان دارم:
1- آیا مالکی که من زمین را از اون خریداری کردم و ( بیشترین سهم را دارد ) میتواند مانع از رفت آمد من به زمین خریداری شده بشود؟
2 – آیا مالکی که ازش زمین خریدم می تواند مانع و یا مزاحم فعالیت من ( اگر با ماهیت کاربری زمین نداشته باشد اعم از کشت و کار و باغبانی ) بشود؟
3 – آیا برای انتقال سند ( خرید و فروش سهم ) نیازی به اجازه گرفتن از مالکی که ازش زمین را خریداری کردم وجود دارد یا خیر؟
با سپاس فراوان
اگر ملک ثبت شده است برای افراز و تقسیم سهم مشاعی اقدام نمایید و سند خود را تفکیک کنید. برای این اقدام نیازی به اجازه از مالک ندارید . شریک مشاعی شما نمی تواند مانع فعالیت یا رفت و آمد شما در ملک مشاعی تان شود
سلام،مغازهای داریم،که بعد از انحصار وراثت
که 5وراثت هستیم،قرار بر این شد که،یکی از ورثه که برادرم هست،آین مغازه رو اجاره بده و مبلغ اجاره ماهیانه رو،بین وراث که(4برادر و یک مادر)تقسیم بشه،والان 5سال ازآن موقع گذشته،و خودش تومغازه جنس ریخته،و هیچی،هم،به ما ورثه نمیده و نداده وهر دفعه میگه،میدم،ولی بعد،5سال،نه اجاره،ماهیانه،و نه تخلیه میکنه،لطفا،راهنمایی،نتیجه بخش و سریع،برای بستن،یا تخلیه،مغازه(راه سریع لطفا،)بخدا،ما ورثه،خسته،شدیم،با ریش سفیدی،هم نشد،فقط،میگه،از این ماه،میدم،ماه ها،میگذره باز خبری از اجاره بها،نیست که نیست،لطفا،راه سریع،مرسی،ممنون
شما و ورثه می توانید از طریق دادگاه از برادر خود اجاره بهای گذشته را مطالبه نمایید.
سلام مبایعه بین دونفر منعقد شده و وجه التزام برای متخلف تعیین شده . درمبایعه ۱۰۰میلیون پرداخت شده و مقرر بوده درقبال ۸۰ میلیون ملک در تصرف فروشنده باشد الباقی ثمن ۱۲۰میلیون همزمان با سند پرداخت شود متعاقبا مبایعه با کد رهگیری تنظیم وطی ان مقرر میگردد فروشنده روز محضر همزمان ملک را تحویل و سند را تنظیم نماید. فروشنده روز محضر حاضر نشده و خریدار صرفا با ۱۲۰ میلیون حاضر شده متعاقبا دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل و اخذ وجه التزام داده و رای قطعی صادر شده . حالیه باتوجه به اینکه خریدار برای تقدیم دادخواست فوق واخذ وجه التزام مقرر می بایست با۲۰۰ میلیون حاضر می گردید بدین ترتیب ایا رای صادره از حیث وجه التزام مشمول اعاده دادرسی می باشد یا خیر؟
وجه التزام مطابق با توافق طرفین تعیین شده در قرارداد حکم داده می شود. در هرحال شما می توانید اعاده دادرسی کنید
باسلام وعرض خسته نباشید
مادربنده 1واحد آپارتمان درکرج داشت که حدود 6سال پیش به برادرم وکالت داد تا درصورت نیاز پول برای انجام مخارج عمل قلب باز آپارتمان را بفروشد متاسفانه بعد از فوت مادر برادرم آن آپارتمان را فروخت و هیچ سهمی به بقیه ورثه نداد . سئوال بنده این است که آیا ما میتوانیم با توجه به اینکه به برادرم دسترسی نداریم از خریدار ملک فوق شکایت کنیم وآپارتمان را پس بگیریم یا نه؟لطفا راهنمایی بفرمایید که درصورت قابل اجرابودن چه کار باید بکنیم. باتشکر.
با سلام ، دوست عزیز!
در صورتی که از وکالت بعد از فوت مادر شما استفاده شده می توانید ادعا طرح کنید. اما چنانچه قبل از فوت ایشان با وکالت آپارتمان فروخته شده امکان طرح دعوا و پیگیری وجود ندارد. اما در هر حال علیه خریدار به صورت مستقیم نمی توانید ادعایی داشته باشید.
اینجانب ساکن زنجان بعلت غیر بومی بودن وعدم داشتن اطلاعات .ملکی را در اذر ماه سال۹۶ دربنگاه برای فروش سپردم ودر ۲۵ فروردین ۹۷ که تعطیل رسمی بود باچرب زبانی بنگاه دار که با خریدار نسبتی هم داشت بدون اطلاع از قیمت بازار فروختم وهمون موقع هم متوجه کلاهبرداری شدم ( حداقل یک پنجم زیرقیمت)اما به علت نوشتن فسخ معامله ۵۰ میلیونی وهمچنین بجریان افتادن درخواست انتقالی اقدامی نکردم الان در تاریخ ۸ تیرماه درخواست انتقالیم کنسل شد ومن مانده ام بدون خانه ولی خانه را تخلیه نکردم ایا میتوانم معامله را با شکاینت در دادگاه فسخ نمایم.
با سلام
بله شما می توانید به استناد خیار غبن دادخواست فسخ معامله را به دادگاه محل وقوع ملک بدهید
با عرض سلام، من حدود 2.5 سال قبل آپارتمانی را طبق قرارداد از شخصی خریداری کردم و قرار شد آپارتمان خریداری شده را بعد از 2 ماه به من تحویل دهد و در صورت تاخیر در تحویل روزانه 100 هزارتومان جریمه پرداخت کند. اما بعد از 2.5 سال فروشنده تاکنون آپارتمان را تحویل نداد. به همین دلیل بعد از شکایت در دادگاه نخستین فروشنده محکوم به تحویل آپارتمان و انتقال سند و پرداخت خسارت تاخیر در تحویل و هزینه های دادرسی شد. فروشنده به رای دادگاه اعتراض کرد ولی حکم دادگاه نخستین در دادگاه تجدید نظر هم تایید شد. حال که میخواهم حکم دادگاه را به واحد اجراییه برای اجرا ببرم متوجه شدم سند مجتمع فوق بدلیل بدهی فروشنده به اشخاص دیگری یکسال قبل بازداشت شده است. حال سوال من این است که با توجه به اینکه حکم بازداشت سند مجتمع یکسال بعد از فروش آپارتمان به من انجام شده تکلیف آپارتمان خریداری شده من چه میشود؟
با سلام
اگر ملکی که مورد توقیف قرار گرفته قبلا در برابر طلب دیگری توقیف شده باشد، اجرای احکام به درخواست محکوم له، توقیف مازاد ارزش مال را به اداره ثبت یا هر مرجعی که مال را قبلا توقیف نموده اطلاع می دهد تا از مازاد طلب قبلی، نسبت به مال، از این طریق وصول شود.
با سلام. بتازگی آپارتمانی خریداری کرده ام و قصد تعویض درب ورودی به درب ضدسرقت میباشم. همسایه روبرو اما نه خود قصد تعویض درب آپارتمان خود را دارد نه با تعویض درب آپارتمان من موافق میباشد. آیا با تعویض درب با توجه به اینکه دربهای آپارتمانها دیگر یکشکل نخواهند بود دچار مشکل خواهم شد؟
لازم به ذکر است که ساختمانی که آپارتمان من در آن قرار دارد دارای قوانین مدون نمیباشد.
از راهنمایی شما متشکرم
با سلام
در مورد نمای ساختمان متحدالشکل بودن مصداق دارد اما در مورد درب واحد می توانید بدون رضایت همسایگان درب واحد را تعویض کنید و نمی تواند مشکل ساز شود.
سلام یک مغازه نسقی را خریداری کردم و در مبایعه نامه موضوع, مالکیت شش دانگ مغازه ثبت شده و ذکری از سرقفلی و انتقال مالکیت قطعی به میان نیامده و بنگاه گفته چون ملک نسقی می باشد سرقفلی و مالکیت مطرح نیست و فروش آن به عنوان انتقال مالکیت تلقی می گردد . میخواستم بدونم آیا فروشنده در آینده میتونه ادعا کنه که فقط سرقفلی را واگذار کرده و حق مالکیت با اونه ؟
سرقفلی، عَرَض و فرع بر مالکیت است چنانچه برای ملکی سرقفلی ایجاد نگردد نمیتوان در آینده به آن استناد کرد.
سلام خسته نباشيد
من يك باغ خريدم كه بصورت قولنامها ي هستش وسند نداره فروشنده هنگام معامله گفت كه باغ مورد معامله 3200 متره چون طرف اشنا بود وامكان متر كردن بصورت دستي وجود نداشت ما هم قبول كرديم ومعامله كرديم البته در قولنامه تقريبا 3000 متر نوشتيم دو فقره چك از كل معامله هنوز وصول نشده حالا من دادم دوربين زدن كل باغ رو و معلوم شده باغ متراژ كلش 2350 متره ميخواستم ببينم من چه كار بايد بكنم فروشنده قبول نميكنه مابه تفاوت رو برگردونه اگر شكايت بكنم ميتونم نتيجه بگيرم
ممنون ميشم بهم جواب بديد
شما میتوانید با توجه به اختلاف فاحش متراژ نسبت به فسخ معامله از طریق دادگاه اقدام نمایید.
باسلام و خسته نباشید. بنده یه خانه دو دانگ مشا خریداری نموده ام که فروشنده نمیتواند ملک را تحویل دهد. علت این امر این است که متراژ نوشته شده در قولنامه ۶۳ متر تقریبی میباشد. لذا بعد از بررسی های زیاد از طرف مهندسین شهرداری متوجه شدیم که ملک مزبور با عرض ۵.۱۰ و طول ۱۳.۸۰ توسط مالک قبلی از شهرداری پروانه ساخت دریافت نموده که در ان متراژ مشخص شده ۶۷.۷۰میباشد. حال طرف مقابل که صاحب ۴ دانگ دیگر است ادعای شراکت دیوار میکند و با او مشکل داریم. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنونم
اسناد مدارک و ادله شما میبایستی توسط کارشناسان ملکی مؤسسه حقوقی دادآرمان بررسی و توضیحات لازم در این باره از شما اخذ گردد. فلذا در صورت تمایل با دفتر مؤسسه در این زمینه تماس حاصل فرمایید راه ارتباطی جهت تنظیم مشاوره و حضور تلفن 22904873 میباشد.
مدت یکماه است طبقه دوم یک اپارتمان دوبلکس را خریداری نموده ام راه ورودی بنده ازکوچه بالاو راه ورودی طبقه پایین از کوچه پایین می باشد مالک طبقه پایین از همان روز اول کنتور های اب برق وگاز بنده راچون درطبقه پایین قرار دارند قطع کرده با چه موضوعی طرح شکایت کنم ایا این کار وی جرم تلقی میشود مجازات ان چیست
بله، عنوان مجرمانه ایشان ممانعت از حق میباشد با تهیه صورت مجلس و یا نظر کارشناسی میتوانید از ایشان شکایت نمایید.
اپارتمانی خرید و فروش شده
در قول نامه متراژ حدودا 120 متر قید شده
و در انتهای اون دو مورد اضافه شده
1-دارای انبار و پارکینگ می باشد
2-افزایش یا کاهش متراژ بر حسب هر متر مربع از قرار 5 میلیون تومان محاسبه خواهد شد
حالا یک هفته بعد اینکه سند تک برگ را گرفتم ضمنا در سند تک برگ متراژ مساحت 119.44 مترمربع که 6 مترمربع ان بالکن در 3 قسمت “به انضمام” انباری به مساحت 1.5 مترمربع , ” به انضمام ” پارکینگ به مساحت 18 متر مربع نوشته شده است
فروشنده عنوان میکند که هزینه انباری را باید به او پرداخت کنم از قرار متری 5 میلیون تومان؟
به نظرم انباری جزو الزامات اپارتمان است و نباید مبلغی پرداخت کنم
به لحاظ قانونی حق با کدامیک از طرفین هست؟؟
در مورد خود آپارتمان که ظاهراً اختلافی وجود ندارد اما پارکینگ و انباری مطابق قرارداد جزء مقدمات رایگان آپارتمان میباشد فروشنده در این مورد نمیتواند ادعایی داشته باشد مگر اینکه توافق در پرداخت هزینه کرده باشید.
با عرض سلام و ادب
بنده در یک برج هشتاد واحدی سکونت دارم. آیا مالکین برج با توجه به قوانین آپارتمانها ، بدون کسب اجازه از بقیه مالکین، مجاز به نصب کولر در نمای ساختمان و بهم زدن یکپارچگی و خسارت به نمای ساختمان را دارند؟
اگر احدی از مالکین ، بدون توجه به تذکرات مکرر هیات مدیره ، اقدام به نصب کولر در نمای ساختمان نمود؛ هیات مدیره چه اقدامی می تواند انجام دهد؟
آیا هر یک از مالکین ، به صورت انفردای می تواند بر علیه شخص متخلف با توجه به اینکه در مشاعات تصرف نموده است؛ شکایت کند؟
سپاسگزارم
با سلام، نصب کولر در نمای ساختمان دخالتی در مشاعات محسوب نمیشود موضوع از مواردی است که می توانید از طریق شهرداری منطقه پیگیری نمایید.
سلام،
میخواهم زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع که در روستا دارم فنس بکشم، که جاده مال رو از وسط زمین میگذرد، آیا باید زمینو ۲ قسمت کنیم، در صورتی که در پایین زمین که رودخانه هم هست جاده مال رو هست، در بالا زمین هم زمین های عمویم میباشد، میخواهم جاده را بین زمین خودم و عمویم قرار بدم، شورای ده نمیگذارد، آیا قانونی است؟
ممنون
با سلام دوست عزیز، شما نمیتوانید جاده مال رو را مسدود کنید اقدام دهیاری قانونی است.
سلام حدود دو ماه پیش یه واحد اپارتمان رهن کردم که همان زمان مالک و بنگاه گفتند که به دلیل نوساز بودن یک ماه طول میکشه تا واحدو تحویل بدن.الان دو ماه میگذره و هنوز خبری از تحویل واحد نشده.در واقع ساختمان از لحاظ سازه ای هیچ تغییری نکرده.پنجاه میلیون بیعانه دادم و در حال حاضر اواره.میخواستم بدونم ایا میتونم علیه مالک طرح شکایت کنم؟ایا باید ضرر و زیان بدم یا اینکه میتونم ضرر و زیان بگیرم؟ممنون میشم راهنماییم کنید
: سلام دوست عزیز، در مورد هر قراردادی از جمله قرارداد اجاره باید به شروط و توافقات طرفین دقت کرد چنانچه برای تحویل آپارتمان ضربالعجلی تعیین نمودهاید میتوانید قرارداد را توسط وکیل ملکی بررسی شود. چنانچه نیاز به اطلاعات بیشتر در این زمینه دارید با وکلای ملکی مؤسسه حقوقی دادآرمان تماس حاصل نمایید.
با سلام وخسته نباشید.
روز چهارشنبه هفته گذشته ملکی را از فروشنده طی یک مبایعه نامه ملکی به صورت قطعی خریده و از مبلغ کل که ۳۵۰ میلیون بود ۳۰۰ میلیون چک داده شد برای روز شنبه و مابقی مبلغ طبق توافق موقع تخلیه منزل باید پرداخت بشه.
حالا امروز که شنبه بود فروشنده چک رو پاس نمیکنه و اعلام پشیمانی از انجام معامله میکنه.
در این حالت چه باید کرد؟
با سلام دوست عزیز
برای اظهارنظر در چنین مواردی حتما باید قرارداد فی ما بین شما ملاحظه گردد. چرا که در قرارداد می توان اختیارات و محدودیت های خاصی برقرار نمود اما اگر شرط خاصی در قرارداد شما ذکر نشده باشد، فروشنده نمی تواند یک طرفه قرراداد حاضر را فسخ کند. از طریق مرجع قضایی اظهارنامه ارسال کنید و در صورت لزوم از طریق دادگاه حقوقی محل اقدام شود
با سلام. ملکی را بابت طلب از کسی خریداری نمودم که خود از شخص دیگری با یک چک خریداری کرده بود.زمان تنظیم مبایعه نامه مالک اول که چک را دریافت نموده بود نیز در مشاور امکلاک حضور پیدا کرده و آن را به عنوان شاهد امضا نمود. در همین حین قراردادی مبنی بر اجاره بین بنده بعنوان مالک جدید و شخصی که چک را دریافت نموده بود بسته شد.
حال چک وصول نشده است. آنها بین خودشان و در خارج از مشاور املاک صورتجلسه ای تنظیم کرده بودند که اگر چک وصول نشد. ملک تخلیه نشود و قرارداد بین خودشان فسخ شود.
بنده از این صورتجلسه اطلاعی نداشتم. و همچنین امضای این افراد در موقع واگذاری ملک (تنظیم مبایعه نامه) پای مبایعه نامه و قرارداد اجاره می باشد.
بنده برای تخلیه ملک اقدام کرده ام و مالک اول برای فسخ قرارداد قرارداد مبنی بر عدم وصل چک اقدام کرده است.
آیا این فرد می تواند قرارداد را فسخ کند؟
بعد از تخلیه ملک می تواند ملک را پس بگیرد؟
برای مقابله با این توطئه آنها چه کار پیشگیرانه ای می توانم انجام دهم؟
با سلام دوست عزیز
برای اظهارنظر دقیق و فنی در این باره باید مدارک شما بررسی گردد اما مختصراً اینکه عقد اجاره شما خالی از اشکال و برای تخلیه ملک باید منافع شما تامین گردد.
سلام
در صورتی که ملکی را که خریداری نموده ایم از قبل مستاجری داشته باشد آیا لازم است تا قرارداد اجاره جدیدی با مستاجر نوشته شود یا در پشت قرارداد قبلی انتقال مالک ذکر شود کافیست؟
باسلام ، دوست عزیز!
نکته بسیار مهم و حائز اهمیت این است یک از جنبه حفظ منافع مستأجر به دلیل پرداخت ودیعه ای که سابقاً به مالک داده ودومی به جهت حفظ منافع مالک جدید در تخلیه ملک مورد معامله! می بایستی به وضوح مستاجر در جریان انتقال قرارگیرد و تکلیف ودیعه و اجاره توافق شده معلوم گردد در غیر این صورت مشکلات زیادی در خصوص ودیعه و تخلیه ایجاد خواهد شد. در نتیجه چنانچه ملکی که در تصرف مستأجر است فروخته شود حقوق و تعهدات مستاجر و موجر باید کتبا تصریح گردد.
سلام. خانه ای را 8 سال پیش با پارکینگ خریدیم. در قولنامه نوشته شد که خانه با پارکینگ فروخته شد ولی چون در صورتجلسه تفکیکی نیامده پارکینگ در سند نمی آید و پارکینگ قولنامه ای است ولی این قولنامه به منزله سند رسمی است.این قولنامه را مادرم از طرف امضا کرده وخانه به نام من و خواهر کوچکم و مادرم است ولی من آن موقع گواهی رشد داشتم و می توانستم خودم امضا کنم و وکالتی هم به مادرم نداده بودم. مالک 5 سال بعد از ما پارکینگ را به واحد دیگری با سند فروخته. ما دو سال پیش شکایت کردیم و دادگاه تجدیدنظر با استناد به این که پارکینگ را اول ما خریده ایم و نمی توانسته ادعا کند که سند نمی زند و فروش مال غیر بوده و هم این که قولنامه به امضا همه خریدارها نرسیده رای به نفع ما داد و پارکینگ در سند ما آمد حالا به ماده 477 شکایت کرده اند و رای به دیوان رفته. امکان دارد دوباره پارکینگ را از ما بگیرند؟؟؟ مادرم ناراحت است که آن موقع سرش کلاه گذاشته اند
با سلام ، دوست عزیز!
خیر، پارکینگ متعلق به شماست
سلام بنده در منزل پدری زندگی میکنم و یک برادر نیز دارم. من یک برگه دست نویس با امضا پدر مادر و برادرم دارم که میزان 2 دانگ از این منزل به من داده شده همچنین یک برگه دست نویس دیگر نیز دارم که میزان یک چهارم دانگ نیز پدر مادرم به بنده فروخته اند و امضای پدر مادر به همراه اثر انگشت آنها را دارم ولی برادرم امضا نکرده و اظلاعی ندارد آیا این قراردادهای دست نویس اعتباری دارد یا فاقد اعتبار در مراجع قضایی می باشد و آیا می توانم ادعای مالکیت بر روی این 2 و یک چهارم دانگ منزل پدری داشته باشم یا باید بصورت محضری باشد؟ در ضمن سند این منزل در دست اقدام می باشد.
تشکر
با سلام ، دوست عزیز!
بله در صورتی که مالی به صورت کتبی به دیگری واگذار شود این انتقال درست و خالی از اشکال می باشد که در مورد شما نیز هیمن اتفاق افتاده است. در هر صورت سند بهترین و معتبرترین دلیل اثبات دعواست
بسمه تعالی
باسلام واحترام – بنده مدت ده سال است که یک قطعه کوچک زمین آبی ملکی خودرا که دارای پلاک فرعی وسندثبتی ششداتگی است بصورت اجاره نامه عادی مشارکتی به شخصی واگذار نموده ام با این شرایط که مستاجر نسبت به احیا وشخم وبذر افشانی محصولات شتوی اقدام وسپس حاصل را بصور سه نصف که دوسوم آن برای عامل یا مستاجرویک سوم هم سهم مالک باشد اما مدت قرارداد را ابتدا بصورت توافقی تا هر مدت که طرفین تمایل به ادامه شراکت داشته باشیم قید وذکر نمودیم ولی بعدا بااصرار عامل در یک جمله اضافه نمودیم که مدت قرارداد نودونه ساله میباشد ولی مدت قبلی توافقی هم همچنان درقرارداد ذکرومحفوظ است اینک زمین به بهره برداری رسیده وعامل یک سوم سهم من مالک را بطور کامل ادا نمیکند وبا بهانه جویی و ادعای اینکه قرار دادنودونه ساله است وزمین مال من است وآنرا احیانموده ام در صدد تملک کامل آن است ولی هیچگونه مدرک رسمی دردست نداردوحتی در قرارداد شرط نموده ایم که در صورت تعدی وتفریط هرکدام بصورت یکجانبه میتوانیم قرارداد را فسخ کنیم : حال مشکل این است که در قرارداد دونوع مدت مغایر هم قید شده است یکی مدت توافقی ودیگری مدت نودو نه ساله آیا میتوانم اظهارنامه فسخ قراردادبرای طرف بفرستم؟ وآیا بعدا دادگاه ادعای فسخ را باتوجه به مدتهای مغایردرقرارداد از من میپذیردومشکلی برایم پیش نمی آید؟ آیا از طریق ثبت اسنادواملاک میتوانم قراردادرا باطل کنم؟ وآیا درصورت عدم موفقیت میتوانم تقاضای تعدیل سهم خودرا بجای یکسوم به نصف محصول از محاکم بنمایم ضمنا هیچگونه وجهی بابت پیش پرداخت یا ودیعه یاتخلیه و امثالهم دریافت نکرده ام./.
باتشکروسپاسگزاری فراوان ودعای خیر
باسلام ، دوست عزیز!
تنظیم قرارداد امری فنی ، تخصصی و دقیق است چرا که قرارداد منافع مالی و غیرمالی طرفین را مشخص می کند، با آنچه ذکر شده قرارداد مالی و غیرمالی طرفین را مشخص می کند، با آنچه ذکر شده قرارداد شما دارای اشکالات فراوانی است که باید تحلیل و بررسی گردد فلذا بهتراست قرارداد خود را به یکی از دفاتر مشاوره حقوقی متخصص در امور قراردادها ارجاع نمایید
سلام من یه شکایت داشتم از داداشم بابت ۲دنگ تریلی که ۴دنگش مال خودم هست ۵سال هست ماشین را خریدیم توی ۵سال من از خرجکرد ماشین نوشته ندارم وهمین طوری ی چیزی به پدرم میدادم و اون پولایی رو که دادم هم نوشته ندارم حالا برادرم رفته شکایت کرده برای ۵ سال میتونه ۵ سال کارکرد رو از من بگیره پول خرید ۲دنگ رو هم پدرم داده پدرم به دادشم گفته برو شکایت کن ۵ سال رو بگیر میتونه یا نه چکار کنم ممنون از پاسخ شما
با سلام و عرض احترام،
مصالح ، منافع ملکی را به متصالح انتقال داده (بدون تعیین مدت !) و 6 دانگ عین را همزمان به شخص ثالث فروخته است.
شخص متصالح ، این خرید را وکالتا برای شخص ثالث انجام داده( امضا شخص ثالث در سند و بنچاق نیست و جاهل به موضوع انتقال منافغ)
اکنون که مصالح و متصالح فوت کرده اند ، 6 دانگ منافغ ملک به چه کسی تعلق دارد؟
وراث مصالح؟ وراث متصالح؟ شخص ثالث؟
سلام
با اسناد و مدارکی که موجود دارید باید یک مشاوره حضوری با وکیل داشته باشین تا کامل راهنمایی تون کنن
سلام روزتون بخیر ببخشین من پدر بزرگم یک زمین داره که چند سالی هست ورثه حاضر به تقسیم نمیشن عموی کوچیک من میگه که سند دستی داره که پدر بزرگم زمان حیاطش بهش سهمی از زمین رو بخشیده الان پدر من شکایت کرده ازش که جعل سند کرده و سندش رو بفرستیم کارشناسی ایا شکایتمون درسته یا باید اقدام به تقسیم ترکه میکردیم ؟
سلام هر گونه ادعایی با وجود اسناد ومدارک یا شهود قابل طرح و پیگیری است با توجه به توضیحات گسترده حقوقی که درباره سوال شما وجود داره توصیه می کنم در صورت تمایل با وکلای ارث و اسناد ملکی موسسه حقوقی دادآرمان 02122904873 جهت دریافت مشاوره تلفنی ، حضوری یا تصویری رایگان تماس بگیرید
ببخشین بعد این که عموم میتونه با سند عادی دست نویس سهمی رو از زمین ببره ؟
سلام دوست عزیز سوالتون واضح نیست اما به طور کلی می توان گفت هر دستنویسی که موجود باشد و به امضای دو نفر رسیده باشد پس از طرح دادخواست مربوطه توسط دادگاه قابل بررسی و اعاده می باشد در صورت تمایل با وکلای اسناد و جعل موسسه حقوقی دادآرمان 02122904873 جهت دریافت مشاوره تلفنی ، حضوری یا تصویری رایگان تماس بگیرید
سلام وقت بخیر.مشکلات مشاعات ساختمان در مورد نگهداری از حیوانات مثل سگ و گربه به کدام بخش مربوط میشود
سلام قوانین آپارتمان نشینی رو شامل می شود که البته بهتره درباره این موضوعات از مدیر ساختمان کمک بگیرید
.
سلام دوست عزیز بهتره مشاوره حضوری با دپارتمان تخصصی وکلای موسسه حقوقی دادآرمان داشته باشید جهت هماهنگی می تونید با شماره های 02122904873 و 74 تماس بگیرید