فهرست مطالب
Toggleبهترین وکیل خانواده
مهدی رضوی بهترین وکیل خانواده با سالها تجربه و فعالیت در حوزه دعاوی خانواده (طلاق از طرف زن، طلاق از طرف مرد، طلاق توافقی، مهریه، ارث، اعسار و …) توانسته پرونده های موفق بی شماری را در کارنامه کاری خود به ثبت برساند.
بهترین وکیل خانواده
بهترین وکیل خانواده یک وکیل پایه یک دادگستری است که در زمینه دعاوی خانواده فعالیت دارد و برای مشاوره حقوقی یا پیگیری پرونده های خانواده قبول وکالت می نماید. منظور از دعاوی خانوادگی کلیه دعاوی مربوط به کانون خانواده است مانند دعاوی طلاق، دعاوی مهریه، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال و… برخی دعاوی خانواده عبارتند از: دعاوی طلاق، حضانت فرزند، دعوای بطلان نکاح، نسب، رشد، حجر و رفع آن، رجوع پس از طلاق، بذل مدت و انقضای آن، استرداد جهیزیه، دعوای مطالبه مهریه، نفقه زوجه، الزام به تمکین زوجه، سرپرستی کودکان بی سرپرست، نکاح دائم و موقت و اذن در نکاح، تغییر نام در شناسنامه و…و طبق ماده 4 قانون حمایت خانواده مرجع صالح به رسیدگی دعاوی خانواده دادگاه خانواده است.
وکیل خانواده در زمینه رسیدگی به دعاوی مختلف خانواده فعالیت دارد، از این رو با دریافت مشاوره از وکیل خانواده موسسه حقوقی دادآرمان می توانید از مزایای حضور مهدی رضوی یک وکیل با تجربه در پرونده خود بهره مند شوید و بهترین نتیجه را دریافت کنید.
دعاوی خانواده
طبق ماده 4 قانون حمایت خانواده مصوب 91 دعاوی خانواده عبارتند از:
۱ـ نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن آن از سوی نامزدها
۲ـ عقد دائم، موقت (صیغه) و اذن در نکاح (اجازه ازدواج دختر باکره از سوی دادگاه خانواده)
3ـ شروط ضمن عقد نکاح
5ـ جهیزیه
6ـ مهریه (دعاوی مربوط به مهریه مانند مطالبه مهریه، توقیف اموال زوج، اعسار از پرداخت مهریه و …)
۷ـ نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت
8ـ تمکین و نشوز زوجه
۹ـ طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضای آن (در عقد موقت)
۱۰ـ حضانت و ملاقات با فرزند پس از طلاق
۱۱ـ نسب (مانند نفی نسب و …)
۱۲ـ رشد، حجر و رفع آن
۱۳ـ ولایت قهری، قیمومت، امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان
۱۴ـ نفقه اقارب (اقارب، بستگان نسبی در خط عمودی هستند، مانند پدر، مادر، فرزند و نوه)
۱۵ـ امور راجع به غایب مفقودالاثر
۱۶ـ سرپرستی کودکان بی سرپرست
۱۷ـ اهدای جنین
۱۸ـ تغییر جنسیت
تمامی مواردی که برشمردیم، موضوعاتی هستند که وکیل خانواده می تواند، افراد را در خصوص آنها راهنمایی کند و به سوالات آنها پاسخ داده و به حل مشکلات کاربران در مورد هر یک از دعاوی که نامبرده شد، کمک بسزایی نماید.
اگر نیاز به راهنمایی و مشاوره با یک وکیل خانواده مانند یک وکیل طلاق با تجربه داری، موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل طلاق در شمال تهران را به شما معرفی می کند. همچنین در صورت انصراف از رسیدگی پرونده در دادگاه می توانید با وکیل طلاق در خصوص نحوه استرداد دعوا و دادخواست طلاق مشورت کنید.
دعاوی طلاق
طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی، اختیار طلاق با مرد است و مرد حق طلاق دارد یعنی مرد هر زمان که بخواهد با دلیل یا بدون دلیل موجه می تواند همسر خود را با تقدیم دادخواست طلاق از طرف مرد به دادگاه خانواده طلاق بدهد، اما زن حق طلاق ندارد و برای درخواست طلاق از طرف زن باید به دادگاه دلایل محکمه پسندی ارائه نماید.
مهدی رضوی وکیل آنلاین طلاق تخصص و تجربه ی زیادی در دعاوی مربوط به خانواده، خصوصاً دعاوی مرتبط با طلاق دارد؛ وکیل آنلاین طلاق از جدیدترین قوانین مربوط به امور خانواده آگاه است و پیوسته در به روز کردن اطلاعات خود در این زمینه تلاش می کند و به دلیل تجربه ای که در مورد پرونده های طلاق دارد، به روند دادگاه خانواده اعم از دادگاه بدوی، تجدیدنظر و دیوان عالی کشور و نحوه ی رسیدگی به پرونده های طلاق در دادگاه آشنایی دارد و می تواند کاربران فضای مجازی را که در این زمینه سوالات زیادی دارند را راهنمایی و به حل مشکلات آنها در این خصوص کمک نماید.
یکی از مهمترین نکاتی که در خصوص دعاوی طلاق باید به آن اشاره کنیم، امکان اعتراض به رای بدوی طلاق است. هر یک از طرفین دعوی که رای به ضرر او صادر شده است، می تواند به دلیل وجود یکی از جهات تجدیدنظرخواهی در رای بدوی طلاق که در ماده 348 قانون آیین دادرسی مدنی به آن اشاره شده است، به رای بدوی طلاق اعتراض کند و به این منظور دادخواست تجدیدنظرخواهی از رای طلاق را در مهلت مقرر قانونی به دادگاه تجدیدنظر تقدیم کند.
افراد می توانند با در اختیار قرار دادن اطلاعات کافی و ارائه اسناد و مدارک خود به صورت آنلاین، از مهدی رضوی وکیل آنلاین تلگرام، مشاوره و راهنمایی بگیرند و وکیل طلاق (وکیل طلاق توافقی) نیز با اطلاعات و مدارکی که کاربر به صورت آنلاین در اختیار وی قرار داده است، او را راهنمایی کند.
همچنین وکیل طلاق تضمینی (وکیل خانواده) می تواند در صورت لزوم و با درخواست کاربر، در دفتر وکالت خود به وی مشاوره حقوقی حضوری داده و در صورت نیاز، وکالت وی را در رسیدگی به پرونده ی طلاق قبول کند.
دعوای استرداد هدایای نامزدی
طبق ماده 1037 قانون مدنی در صورت بهم خوردن نامزدی، نامزدها می توانند هدایایی را که بخشیده اند را مطالبه کنند، اما پس گرفتن هدایای نامزدی شرایطی دارد که عبارتند از:
1- باید پیش از ازدواج، نامزدی بهم خورده و بنا نباشد که زن و مرد با هم ازدواج کنند در این صورت هدایایى که هر یک از طرفین به طرف دیگر بخشیده است قابل استرداد خواهد بود.
2- هدایا فقط به منظور وصلت زن و مرد باشد و در اهدای آن انگیزه دیگری نباشد.
3- فقط هدایایی که قابل نگهداری است مانند طلا و مانند آن قابل مطالبه است و هدایایی که قابل نگهداری نبوده و مصرف شدنی است مانند عطر و مانند آن قابل مطالبه و استرداد نخواهد بود.
4- هدایایی که مصرف شدنی نیستند و با قصور هدیه گیرنده تلف شده اند در این صورت هدیه دهنده می تواند قیمت آن را مطالبه کند.
5- در صورتی که پایان دوران نامزدی به دلیل فوت یکی از نامزدها باشد خانواده نامزد فوت شده می توانند هدایای دوران نامزدی را مطالبه نمایند. البته باید هدایا از نوع مصرف نشدنی باشد.
برای دریافت راهنمایی و مشاوره و بهره مندی از مزایای استفاده از سایت موسسه حقوقی در خصوص دعاوی خانواده با وکیل پایه یک دادگستری تهران از طریق شماره تلفن بهترین وکیل خانواده با ما در ارتباط باشید.
دعوای استرداد جهیزیه
جهیزیه، به مجموعه وسایل و اشیائی که از سوی خانواده زوجه به عروس به هنگام رفتن به منزل شوهر تسلیم می گردد گفته می شود.
در واقع جهیزیه، مالی است که زوجه براساس رسومات جامعه و خانواده، در زمان ازدواج با خود به منزل زوج می برد که علاوه بر استفاده خود به شوهر نیز اجازه استفاده کردن از آن را می دهد.
براساس قانون مدنى و موازین شرعى، تأمین لوازم و اثاثیه منزل و تمام مخارج زندگی برای شروع زندگی مشترک بر عهده ی زوج است و زوجه هیچ گونه وظیفه ای در تامین اثاثیه منزل و آوردن جهیزیه به منزل شوهر ندارد و زوجه فقط براساس عرف برای شروع زندگی مشترک اقدام به تهیه جهیزیه می نماید.
همان طور که گفته شد، زوجه مالک جهیزیه خود است و از نظر قانونی هر زمان که بخواهد و به هر دلیلی می تواند جهیزیه خود را با ارائه سیاهه از منزل زوج خارج کند. در صورتی که زوج برای بردن جهیزیه مانع شود و از انتقال جهیزیه توسط زوجه ممانعت نماید، زوجه می تواند درخواست اظهارنامه دهد و به همسر خود اعلام کند، در صورتی که از خارج کردن جهیزیه جلوگیری نماید، زوجه می تواند به دادگاه خانواده مراجعه کرده و دادخواست استرداد جهیزیه را به دادگاه تقدیم نماید و پس از صدور حکم دادگاه، جهیزیه خود را از منزل زوج خارج نماید.
براساس ماده ۶۳ قانون اجرای احکام مدنی، از اموال منقول که در محل زندگی مشترک زوجین وجود دارد آنچه که معمولاً مورد استفاده زوجه قرار می گیرد، متعلق به زوجه است و آنچه مورد استفاده زوج قرار می گیرد به مرد تعلق دارد و بقیه با توجه به مقررات این قانون مشترک محسوب می شود، مگر اینکه خلافش ثابت شود.
موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل خانواده از جمله وکیل طلاق در غرب تهران را به شما معرفی می کند تا با دریافت راهنمایی و مشاوره در خصوص دعاوی خانواده مانند دعوای اثبات زوجیت، استرداد جهیزیه، دعوای الزام به تمکین زوجه وغیره بتونی به حقوق خود برسی.
دعوای حضانت فرزند
حضانت فرزند یعنی سرپرستی و نگهداری از فرزند، که طبق ماده 1168 قانون مدنی، حضانت دائم و نگهداری کودک حق و تکلیف والدین است و طبق ماده 1172 قانون مدنی، هیچ یک از والدین حق ندارند در مدتی که حضانت کودک به عهده آنها است از نگهداری او امتناع کند؛ در صورت خودداری یکی از والدین، قاضی باید به تقاضای دیگری یا به تقاضای قیم یا یکی از بستگان و یا به تقاضای مدعی العموم (دادستان) نگهداری کودک را به هر یک از والدین که حضانت به عهده اوست الزام کند و در صورتی که الزام ممکن یا موثر نباشد، حضانت را به خرج پدر و هرگاه پدر فوت شده باشد، به خرج مادر تأمین کند.
همچنین ماده 54 قانون حمایت خانواده، در خصوص ضمانت اجرای حضانت فرزند چنین مقرر می دارد، هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.
طبق ماده 1169 قانون مدنی، حضانت فرزند پسر و دختر پس از طلاق تا 7 سالگی با مادر و پس از آن، حضانت تا رسیدن فرزند به سن بلوغ شرعی با پدر خواهد بود و پس از آنکه فرزند به سن بلوغ شرعی که برای فرزند دختر 9 سال تمام قمری و برای فرزند پسر 15 سال تمام قمری است، رسید می تواند خودش انتخاب کند که با کدام یک از والدین زندگی کند.
البته حضانت فرزند پس از طلاق تا زمانی به یکی از والدین سپرده می شود که موانع اجرای حق حضانت وجود نداشته باشد، در غیر این صورت با اثبات یکی از مصادیق سلب حضانت از والدین، حضانت فرزند از پدر یا مادر گرفته می شود و به طرف مقابل واگذار می شود.
اگر در خصوص حضانت فرزند و حق ملاقات با فرزند پس از طلاق توافقی نیاز به راهنمایی و مشورت با یک وکیل طلاق توافقی (وکیل خانواده) با تجربه داری، موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل طلاق توافقی را به شما معرفی می کند.
دعوای حق ملاقات با فرزند
در هنگام طلاق هر یک از زوجین طبق قانون دارای حقوق مالی و غیرمالی هستند که با توجه به نوع و ماهیت طلاق متفاوت خواهد بود.
حضانت و حق ملاقات با فرزند پس از طلاق از جمله حقوق مهمی هستند که در طلاق به آن پرداخته می شود و دادگاه برای سرپرستی و حضانت فرزند که بر عهده ی کدامیک از والدین باشد تعیین تکلیف می کند.
دادگاه با توجه به مصلحت کودک و شرایط والدین، حضانت کودک را به یکی از آنها واگذار می کند و برای والد دیگر که حضانت فرزند را برعهده ندارد، حق ملاقات با فرزند را پس از طلاق تعیین می کند و هیچ کس نمی تواند والدین را از این حق قانونی و شرعی منع نماید؛ حتی اگر پدر یا مادر دچار فساد اخلاقی یا اعتیاد باشند و یا در زندان باشند، در این صورت نیز از ملاقات والدین با فرزند جلوگیری نمی شود و ملاقات با فرزند با توجه به مصلحت کودک و با تدارکات لازم برای ملاقات در محیط مناسب و با حضور اشخاص مورد اعتماد فراهم می شود.
برای دریافت مشاوره از بهترین وکیل آنلاین از طریق پیج اینستاگرام بهترین وکیل ایران با ما در ارتباط باشید…
همچنین متقاضیان می توانند جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره های 02122904873 – 02122904874 تماس بگیرند و با وکلای خبره و باتجربه موسسه حقوقی دادآرمان در ارتباط باشند….
دعوای فسخ نکاح
طبق ماده ۱۱۲۳ قانون مدنی در صورتی که زن دارای عیوبی باشد که مرد در هنگام عقد نسبت به آن آگاهی نداشته باشد، می تواند از دادگاه خانواده تقاضای فسخ نکاح کند.
مواردی که موجب فسخ نکاح از طرف مرد می شود عبارتند از:
- افضاء به معنی یکی شدن مجرای بول و حیض زن
- قرن به معنی وجود استخوانی در فرج زن که مانع نزدیکی شود.
- برص نوعی بیماری پوستی که بر سطح پوست لکه های سفید ایجاد می شود.
- جذام
- باکره نبودن زن در زمان عقد
- نابینایی دو چشم
- زمین گیری
نکته: در صورتی که مرد هنگام عقد از این موارد اطلاع داشته باشد، حق فسخ نکاح ندارد.
با توجه به ماده ۱۱۲۲ قانون مدنی، چنانچه مرد دارای عیوبی باشد که مانع برقراری رابطه جنسی است برای زن حق فسخ نکاح ایجاد می شود و می تواند عقد نکاح را بر هم بزند.
عیوب مرد شامل:
- آلت تناسلی مرد مقطوع باشد.
- خصاء یا اخته بودن مرد
- عنن یا ناتوانی مرد در نعوظ
شما عزیزان می توانید از طریق کانال حقوقی تلگرام موسسه حقوقی دادآرمان با بهترین وکیل خانواده در خصوص پیگیری کلیه دعاوی خانواده در هر مرحله از دادرسی (بدوی، تجدیدنظر خواهی، فرجام خواهی) در ارتباط باشید…
دعاوی مهریه
مهریه یا کابین به مالی گفته می شود که مرد در هنگام وقوع عقد نکاح اسلامی به زن خود می پردازد یا مکلف به پرداخت آن می شود.
طبق ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی، به مجرد عقد، زن مالک مهر می شود و می تواند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن بنماید.
همچنین مهریه مال معینی است که دارای ارزش مالی بوده و ضمن عقد نکاح از سوی زوج به زوجه تملیک و داده میشود و گاهی ممکن است به جای مال، انجام کاری به نفع زن باشد مانند تعهد مرد به آموزش قرآن به زن
در عقد دائم چنانچه در زمان عقد، مهریه ای تعیین نشده باشد عقد صحیح است و طرفین می توانند بعد از ازدواج در مورد مهریه توافق نمایند؛ به همین دلیل، بسته به اینکه مهریه در زمان عقد تعیین شده باشد یا نشده باشد؛ اما در عقد موقت (صیغه)، تعیین مهریه شرط لازم و ضروری برای صحت عقد میباشد و عدم تعیین مهریه و مدت زمان عقد موقت موجب بطلان عقد می شود.
مطالبه مهریه غیرمنقول (ملک)، مطالبه مهریه از اجرای ثبت یا دادگاه خانواده، مطالبه مهریه از ارث، توقیف اموال زوج برای مطالبه مهریه، مطالبه مهریه از ضامن، حق حبس مهریه، ممنوع الخروجی بابت مهریه، و… از جمله مهمترین دعاوی مهریه هستند.
اگر تصمیم داری برای مطالبه مهریه اقدام کنی با بهترین وکیل مهریه در تهران تماس بگیر و هر سوالی در مورد قانون جدید مهریه داری بپرس.
کلام آخر
وکیل خانواده یک وکیل پایه یک دادگستری است که در زمینه دعاوی مربوط به خانواده فعالیت و قبول وکالت می نماید و به همه ی قوانین خانواده خصوصا قوانین جدید و همچنین روند رسیدگی دادگاه خانواده به دعاوی خانواده آشنایی کامل دارد، از این رو موسسه حقوقی دادآرمان برای دریافت مشاوره حقوقی حضوری، بهترین وکیل خانواده تضمینی در تهران را به شما معرفی می کند؛ همچنین در صورتی که وقت کافی برای مراجعه ی حضوری به دفتر وکیل خانواده را ندارید، می توانید برای دریافت مشاوره حقوقی به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه ی حضوری، با وکیل آنلاین موسسه حقوقی دادآرمان اقدام کنید و بدون اتلاف وقت و هزینه از مزایای مشورت با یک وکیل خانواده آنلاین بهره مند شوید.
جهت دریافت مشاوره حقوقی از وکیل آنلاین می توانید از طریق پیام رسان ها مانند واتساپ (وکیل آنلاین واتساپ)، اینستاگرام و تلگرام (وکیل آنلاین تلگرام) با ما در ارتباط باشید و به صورت غیر حضوری سوالات و مشکلات حقوقی خود را مطرح کنید و از مزایای موسسه حقوقی آنلاین استفاده کنید.
وکیل خانواده در زمینه دعاوی خانوادگی مانند طلاق، مهریه، ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال و… فعالیت می کند. برای اطلاع از دعاوی خانوادگی به متن مقاله مراجعه کنید.
طبق ماده 1133 قانون مدنی مرد حق طلاق دارد و می تواند بدون داشتن دلیل موجه از دادگاه خانواده درخواست طلاق نماید.
بله، طبق ماده 1037 قانون مدنی، در صورت بهم خوردن نامزدی طرفین می توانند هدایای مصرف نشدنی مانند طلا را از طرف مقابل پس بگیرد یا برای استرداد هدایا دادخواست استرداد هدایای نامزدی را به دادگاه تقدیم نماید تا دادگاه در این مورد تصمیم گیری نماید.
طبق ماده 1169 قانون مدنی، حضانت فرزند پس از طلاق تا 7 سالگی با مادر و پس از آن تا رسیدن فرزند به سن بلوغ شرعی با پدر است و پس از رسیدن فرزند به سن بلوغ شرعی که برای دختر 9 سال و برای پسر 15 سال تمام قمری است او می تواند یکی از والدین را برای زندگی انتخاب نماید.