شماره تلفن وکیل ارث
در مورد وراث متوفی، طبقات ارث و سهم وراث از ترکه و نحوه ی تقسیم ارث بین ورثه ی متوفی در قوانین ایران، مواد قانونی صراحتا بیان شده است، اما گاهی ممکن است بین ورثه در تقسیم ماترک متوفی اختلافاتی به وجود آید، از این رو وراث باید برای حل اختلافات خود در خصوص تقسیم ترکه پیش از هر اقدامی به یک وکیل ارث با تجربه مشورت کرده و راهنمایی های لازم را در این خصوص دریافت کنند، از این رو می تونی برای دریافت مشاوره رایگان با شماره تلفن وکیل ارث موسسه حقوقی دادآرمان تماس بگیری و هر سوالی داری بپرسی و مشاوره رایگان دریافت کنی.
ماترک چیست؟
به تمام اموال و دارایی هایی که از شخص متوفی به جا مانده باشد، ماترک (ترکه) گفته می شود. افراد می توانند در زمان حیات خود وصیت نامه بنویسند و برای اموال خود پس از فوت تعیین تکلیف نمایند. یکی از نکاتی که موصی در خصوص نوشتن وصیت نامه باید مورد توجه قرار دهد، این است که او نمی تواند در وصیت نامه برای کل اموال و دارایی های خود تصمیم گیری کند و فقط می تواند برای ثلث اموال خود تعیین تکلیف نماید، مثلا ثلث اموال خود را ببخشد و یا فرزند یا فرزندانش را از آن محروم کند، اگر غیر از این عمل نماید، وصیت نامه از نظر قانونی مورد پذیرش نبوده و باطل خواهد بود و ضروری نیست ورثه به وصیت نامه عمل کنند.
همچنین افراد در زمان حیات خود می توانند هر تصرفی بخواهند در اموال و دارایی های خود بنماید مثلا اموال خود را به یکی از فرزندان یا شخص دیگری انتقال نماید، اما تعیین تکلیف دارایی ها در وصیت نامه باید طبق قوانین تقسیم ترکه بوده تا وصیت نامه قانونی باشد و ورثه پس از فوت موصی به وصیت او عمل کنند.
اگر هر سوالی در مورد تقسیم ترکه داری با شماره تلفن وکیل ارث موسسه حقوقی دادآرمان تماس بگیر و کاملترین مشاوره و راهنمایی رو دریافت کن.
چه کسانی از متوفی ارث می برند؟
طبق ماده 861 قانون مدنی، سبب (ازدواج دائم) و نسب (رابطه ی خونی) از موجبات ارث هستند. کسانی که به دلیل خویشاوندی نسبی از متوفی ارث می برند، در سه طبقه قرار می گیرند:
طبقه اول: پدر، مادر، فرزندان و نوه ها
طبقه دوم: پدربزرگ، مادربزرگ، برادر، خواهر و فرزندان آنها
طبقه سوم: عمو، عمه، دایی، خاله و فرزندان آنها
همچنین همسر (عقد دائم) نیز به دلیل قرابت سببی از متوفی ارث می برد و مقدار سهم الارث آنها به این صورت است که، اگر زوجه متوفی فرزند یا نوه نداشته باشد، شوهر یک دوم و اگر فرزند یا نوه داشته باشد، یک چهارم ماترک را ارث می برد.
سهم الارث زوجه از اموال همسر متوفی در صورتی که زوج فرزند داشته باشد، یک هشتم و اگر فرزند نداشته باشد، یک چهارم ماترک است و بقیه دارایی های شوهر در حکم مال شخص بدون وارث بوده و راجع به دادستان و دادگاه است.
نکته: در طلاق رجعی که امکان رجوع و ادامه زندگی مشترک پس از طلاق تا پایان ایام عده طلاق وجود دارد، در صورت فوت یکی از همسران طرف مقابل طبق آنچه گفته شد از شخص فوت شده ارث می برد.
اگر هر سوالی در مورد دعاوی مربوط به ارث و میراث از جمله مطالبه مهریه از ارث داری، با شماره تلفن وکیل ارث موسسه حقوقی دادآرمان تماس بگیر.
مشاوره با وکیل ارث
گاهی ممکن است بین ورثه ی متوفی در زمان تقسیم ترکه به دلایل گوناگون اختلافاتی به وجود آید و ورثه برای حل و فصل آن نیازمند مراجعه به یک وکیل ارث باشند؛ در این صورت یکی از ورثه یا همه ی آنها می توانند برای دریافت راهنمایی های لازم برای تقسیم ترکه و حل اختلاف خود ابتدا برای دریافت نوبت مشاوره، با شماره تلفن وکیل ارث تماس گرفته و پس از تنظیم قرار ملاقات با یک وکیل ارث با تجربه در زمان مقرر به وی مراجعه نمایند.
چنانچه وراث متوفی به وکیل ارث مراجعه کرده و با راهنمایی های وکیل ارث، اختلاف آنها در تقسیم ترکه برطرف نشد، ناچار باید برای حل اختلاف خود در خصوص تقسیم ماترک متوفی به دادگاه مراجعه نمایند تا دادگاه برای تقسیم ترکه بین وراث تعیین تکلیف نماید و با صدور رای مقتضی به اختلاف بین ورثه پایان دهد.
البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که تماس با شماره تلفن وکیل ارث و دریافت وقت مشاوره و یا وکالت دادن به او، تنها به دلیل وجود اختلاف میان ورثه در تقسیم ترکه نمی باشد و گاهی ورثه به دلیل نا آگاهی از قوانین ارث و یا نداشتن وقت کافی برای مراجعه به مراجع مربوطه برای انجام مراحل انحصار وراثت، مانند پرداخت مالیات بر ارث و دریافت مفاصا حساب مالیاتی یا مراجعه به شورای حل اختلاف و دریافت گواهی حصر وراثت و غیره و برای پیگیری این امور به یک وکیل ارث با تجربه وکالت می دهند تا از طرف ورثه برای پیگیری امور مربوط به انحصار وراثت اقدام نماید.
مشاوره غیر حضوری با وکیل ارث
وکیل ارث علاوه بر این که به صورت حضوری موکلین را در خصوص مسائل مربوط به ارث و میراث راهنمایی و مشاوره می دهد یا وکالت آنها را برای پیگیری پرونده ارث قبول می کند؛ افراد را نیز رایگان یا با هزینه ی کم به صورت تلفنی نیز مشاوره می دهد و در این صورت تنها کافی است، افراد با شماره تلفن وکیل ارث که در اختیار دارند در ساعات مقرر با وکیل ارث تماس گرفته و سوالات خود را در خصوص ارث و میراث مانند تنظیم وصیت نامه یا طبقات ارث و سهم الارث هر یک از وراث و غیره مطرح نمایند و در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت رایگان یا با صرف کمترین هزینه به پاسخ سوال خود دست یابد. در واقع رایگان بودن هزینه وکیل ارث یکی از مهمترین مزایای دریافت مشاوره تلفنی است.
البته ممکن است افراد پس از تماس با شماره تلفن وکیل ارث و دریافت مشاوره ی غیر حضوری، برای ارائه اسناد و مدارک خود و بررسی دقیق پرونده به صورت حضوری نیز به وکیل ارث مراجعه نموده تا وکیل بتواند با مطالعه ی پرونده، به طور دقیق به سوالات موکل پاسخ دهد یا در صورت لزوم برای پیگیری پرونده ی ارث، قبول وکالت نماید.
تماس با شماره تلفن وکیل ارث و دریافت مشاوره ی تلفنی اولین قدم برای دریافت پاسخ سوالات در خصوص ارث و میراث است؛ سپس می توان در صورت لزوم به دفتر وکیل ارث برای دریافت مشاوره ی حضوری و ارائه اسناد و مدارک مراجعه نمود.
کلام آخر
وکیل ارث یک وکیل پایه یک دادگستری است که در زمینه دعاوی مربوط به ارث و میراث و امور حسبی فعالیت و قبول وکالت می نماید و به همه ی قوانین ارث و امور حسبی خصوصا قوانین جدید و همچنین روند رسیدگی دادگاه خانواده به دعاوی ارث و میراث آشنایی کامل دارد، بنابراین وکیل ارث، بهترین کسی است که می تواند افراد را در خصوص اختلافات ورثه در تقسیم ترکه و عاوی امور حسبی راهنمایی کند؛ از این رو موسسه حقوقی دادآرمان برای دریافت مشاوره ی حضوری، بهترین وکیل ارث در تهران را به شما معرفی می کند؛ همچنین اگر وقت کافی برای مراجعه به دفتر وکیل ارث و استفاده از خدمات موسسه حقوقی به صورت حضوری را ندارید، می توانید برای دریافت مشاوره ی رایگان به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه ی حضوری، با وکیل آنلاین موسسه حقوقی دادآرمان اقدام کنید و بدون اتلاف وقت و هزینه از مزایای مشورت با یک وکیل ارث با تجربه بهره مند شوید.
برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص دعاوی ارث و امور حسبی، موسسه حقوقی دادآرمان شماره تلفن وکیل ارث در تهران را در اختیار شما قرار می دهد، تماس بگیر و کاملترین مشاوره را در این زمینه دریافت کن.
به تمام اموال و دارایی هایی که از شخص متوفی به جا مانده باشد، ماترک (ترکه) گفته می شود.
خیر، موصی نمی تواند با وصیت کردن، هر یک از وراث خود را از ارث محروم کند، افراد فقط می توانند در خصوص ثلث اموال خود پس از فوت وصیت کنند و می توانند وراث خود را از ثلث ماترک محروم نمایند و باقیمانده ماترک براساس قانون میان ورثه تقسیم می شود.
بله، هر شخص تا زمانی که در قید حیات است، می تواند هر تصرفی در اموال خود بنماید و دارایی خود را به هر که بخواهد ببخشد یا انتقال دهد، اما نمی تواند وصیت کند پس از فوت اموالش به یکی از ورثه برسد، چرا که ماترک طبق قانون بین وراث تقسیم خواهد شد و فقط می تواند در مورد ثلث اموال وصیت کند.
برای اینکه بدونید چه کسانی از متوفی ارث می برند، کلیک کنید.