فهرست مطالب
Toggleاثبات رابطه نامشروع از طریق تلگرام
اثبات رابطه نامشروع از طریق تلگرام یکی از راه های اثبات رابطه نامشروع در فضای مجازی است. در صورتی که زن و مرد در فضای مجازی از طریق پیام رسان ها (واتساپ، تلگرام و…)، پیام ها و عکس هایی با محتوای غیر اخلاقی و غیر شرعی رد و بدل کنند، مرتکب جرم رابطه نامشروع در فضای مجازی شده اند و از نظر قانون مجرم محسوب می شوند.
رابطه نامشروع چیست؟
رابطه نامشروع یکی از عناوین مجرمانه در قوانین ایران است و در صورت اثبات آن برای مرتکب، مجازاتی تعیین خواهد شد. منظور از رابطه نامشروع، ارتباط بین زن و مرد نامحرمی است که خارج از حد مشخص شده ی قانونی و شرعی با یکدیگر رابطه برقرار کرده اند.
طبق ماده 637 قانون مجازات اسلامی، چنانچه زن و مردی که بین آنها رابطه زوجیت نباشد، مرتکب رابطه نامشروع یا اعمال منافی عفت غیر از زنا مانند بوسیدن یا در آغوش گرفتن شوند، مجرم هستند و در صورتی که جرم آنها اثبات شود به مجازات محکوم خواهند شد.
جرم رابطه نامشروع و ارتکاب عمل منافی عفت، از جرائم عمدی محسوب می شود و در وقوع این جرائم، قصد و عمد و وجود سوء نیت ضروری است.همچنین قانون گذار از جرائم منافی عفت تعریف دقیقی ذکر نکرده است و تنها برخی از مصادیق آن را بیان کرده است، از این رو تشخیص جرائم منافی عفت بر عهده قاضی خواهد بود.
اگر در مورد نحوه شکایت از رابطه نامشروع و اثبات آن سوالی داری با وکیل رابطه نامشروع (یا وکیل خانواده) موسسه حقوقی دادآرمان تماس بگیر و مشاوره دریافت کن.
در مورد اینکه جرم رابطه نامشروع سابقه کیفری دارد یا خیر باید گفت طبق ماده 25 قانون مجازات اسلامی، رابطه نامشروع جزو جرائمی است که سوء پیشینه و سابقه کیفری ندارد و چنانچه شخصی به جرم ارتکاب رابطه نامشروع محکوم شود در گواهی سوء پیشینه او هیچ گونه سوء سابقه کیفری درج نمی شود.
انواع رابطه نامشروع
1- رابطه نامشروع غیر زنا: طبق ماده 637 قانون مجازات اسلامی، منظور از اعمال منافی عفت یا رابطه نامشروع غیر زنا هر گونه از روابط جنسی است که در نهایت به مواقعه (رابطه جنسی) بین زن و مرد منجر نشود، مانند تقبیل، مضاجعه و… در واقع اعمال منافی عفت غیر زنا باید به صورت مادی و فیزیکی باشند، بنابراین اشاراتی که از روی شهوت به دیگری ابراز شود، رابطه نامشروع تلقی نمی شود، چشمک زدن، نوشتن نامه عاشقانه، لبخند شهوانی و… از جمله اشاراتی هستند، که در این ماده جای ندارند، اما در صورتی که روابطی از قبیل مکالمه تلفنی و یا قدم زدن در خلوت به معاشقه بین زن و مرد نامحرم منجر شود، مشمول این ماده خواهد شد، مانند رابطه نامشروع تلفنی و رابطه نامشروع در فضای مجازی مانند جرم فرستادن عکس برای نامحرم و…
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رابطه نامشروع تلفنی و مجازات آن کلیک کن.
2- زنا: زنا به نزدیکی بین زن و مرد بدون داشتن رابطه زوجیت گفته می شود؛ یعنی مرد و زن نامحرمی بدون آنکه عقد ازدواج دائم یا موقت بخوانند با هم از راه جلو یا پشت نزدیکی نمایند و دخول صورت بگیرد. انواع زنا عبارتند از: زنا با محارم، زنای به عنف، زنای محصن و زنای محصنه، زنای غیر محصن و زنای غیر محصنه
در مورد جرم زنا باید به این نکته مهم اشاره کنیم که زنا یکی از انواع رابطه نامشروع است اما با رابطه نامشروع تفاوت هایی دارد در خصوص تفاوت رابطه نامشروع و زنا باید گفت قانون گذار برای اثبات رابطه نامشروع مدارک و ادله ی خاصی را در نظر گرفته است که موجب شده اثبات جرم زنا بسیار سخت یا حتی غیر ممکن شود.
3- لواط: به رابطه جنسی بین دو مرد که به دخول مقعدی منجر شود، لواط (همجنسگرایی مردان) گفته می شود.
4- مساحقه: به رابطه جنسی بین دو زن مساحقه (همجنسگرایی زنان) گفته می شود.
5- قوادی: طبق ماده ۲۴۲ قانون مجازات اسلامی قوادی به معنی به هم رساندن دو یا چند نفر برای زنا یا لواط است.
6- قذف: به نسبت دادن زنا یا لواط به شخص دیگر قذف گفته می شود. طبق ماده 250 قانون مجازات اسلامی، مجازات قذف (مجازات تهمت رابطه نامشروع زنا یا لواط) تا 80 ضربه شلاق حدی است.
اثبات رابطه نامشروع
اگر زن و مرد نامحرم در فضای مجازی از طریق تلگرام، واتساپ و سایر پیام رسان ها با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و مکالمات، پیام ها و عکس های مبتذل و غیر اخلاقی بین آنها رد و بدل شود، مرتکب رابطه نامشروع غیر زنا شده اند که طبق ماده 637 قانون مجازات اسلامی جرم بوده و مرتکب تا 99 ضربه شلاق به مجازات محکوم می شود.
چنانچه شخصی بخواهد از رابطه نامشروع شکایت کند، باید بتواند ادعای خود را در مورد وقوع جرم رابطه نامشروع اثبات کند و مدارک محکمه پسندی به دادگاه ارائه دهد، در غیر این صورت اگر مدارک وی برای اثبات جرم رابطه نامشروع کافی نباشد، متهم یا متهمین می توانند از او به جرم تهمت شکایت کنند، از این رو تهیه و ارائه مدارک محکم برای اثبات جرم بسیار حائز اهمیت است. رابطه نامشروع را به چند طریق می توان اثبات کرد.
در صورتی که رابطه نامشروع با رضایت طرفین صورت گرفته باشد و هر دو طرف در ارتکاب جرم رابطه نامشروع و عمل منافی عفت رضایت داشته باشند، مجازات و حکم رابطه نامشروع با رضایت طرفین برای هر دو نفر قابل اجرا است، اما در صورتی که یکی از طرفین به زور و اکراه مرتکب رابطه نامشروع شده باشد، فقط اکراه کننده به مجازات محکوم می شود.
در صورتی که متهم به مجازات شلاق رابطه نامشروع محکوم شود، شرایط اجرای حکم شلاق رابطه نامشروع در قوانین کیفری صراحتا بیان شده است و اجرای حکم شلاق مطابق با قوانین اجرا خواهد شد. اگر مجازات شلاق تعزیری باشد، مانند مجازات شلاق در جرائم رابطه نامشروع غیر زنا، امکان تخفیف یا تبدیل آن به جزای نقدی وجود دارد، اما در صورتی که شلاق حدی باشد مانند مجازات شلاق در جرم زنا، تفخیذ، مساحقه، قوادی و قذف، بدون اینکه امکان تخفیف یا تبدیل مجازات وجود داشته باشد به همان ترتیبی که در شرع بیان شده اجرا خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله شرایط اجرای حکم شلاق رابطه نامشروع مراجعه نمایید.
همچنین قیمت تبدیل شلاق رابطه نامشروع به جریمه نقدی معادل 40 هزار تومان برای 3 ضربه شلاق است که به صندوق دادگستری واریز می شود و این مبلغ هر ساله با اعلام بخش نامه دولت و قوه قضاییه تغییر می کند.
ادله اثبات رابطه نامشروع عبارتند از:
1- اقرار متهم
2- شهادت شهود (دو مرد و در مورد جرم زنا چهار مرد)
3- علم قاضی: علم قاضی برای اثبات جرم رابطه نامشروع شامل شواهد و امارات وقوع جرم است.
همچنین اثبات رابطه نامشروع با فیلم دوربین های مدار بسته، پرینت پیامک ها و مکالمات تلفنی و اسکرین شات پیام ها و عکس ها با محتوای غیر اخلاقی نیز امکان پذیر است و این مدارک به عنون اماره اثبات جرم رابطه نامشروع در تشخیص جرم کمک کننده هستند.
دادگاه صالح به رسیدگی جرائم منافی عفت غیر زنا و زنای غیرمحصنه و غیرمحصن دادگاه2 و دادگاه صالح به رسیدگی زنای محصنه، زنای به عنف و زنا با محارم دادگاه کیفری1 است.
نکته: در صورتی که ماموران پلیس یا ضابطین قضایی برای تحقیقات مقدماتی در خصوص جرم رابطه نامشروع یا برای دستگیری زن و مرد در حال رابطه نامشروع بخواهند وارد منزل کسی شوند باید ابتدا حکم ورود به منزل در رابطه نامشروع را دریافت کنند در غیر این صورت با ورود به منزل افراد بدون داشتن حکم ورود به منزل مرتکب جرم خواهند شد.
در صورتی که به دلیل خیانت از همسرت طلاق گرفتی، بهتره بدونی اثبات رابطه نامشروع بعد از طلاق کار ساده ای نیست پس بهترین راهکار مراجعه به یک وکیل رابطه نامشروع با تجربه است، از این رو برای دریافت مشاوره و راهنمایی موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل رابطه نامشروع را به شما معرفی می کند.
آیا می توان از طریق تلگرام رابطه نامشروع را اثبات کرد؟
یکی از سوالاتی در خصوص اثبات رابطه نامشروع مطرح می شود این است که در صورتی که زن و مرد نامحرم در فضای مجازی از طریق پیام رسان ها پیام ها و عکس های غیر اخلاقی و جنسی رد و بدل کرده باشند، آیا اثبات رابطه نامشروع از طریق فضای مجازی امکان پذیر است؟
همان طور که گفته شد اگر کسی از جرم رابطه نامشروع شکایت کند باید بتواند ادعای خود را با ارائه مدارک و شواهد محکم در دادگاه اثبات کند، یکی از مدارک اثبات رابطه نامشروع ارائه پیام ها، فایل های صوتی و عکس هایی با محتوای غیر اخلاقی است که زن و مرد در تلگرام برای یکدیگر ارسال کرده اند، اما دریافت پرینت پیام ها و مکالمات از پیام رسان های خارجی که دیتا بیس آنها در ایران مستقر نمی باشد، امکان پذیر نیست، برخلاف اثبات رابطه نامشروع با پیامک و دریافت پرینت پیامک ها و مکالمات با دستور قضایی از مخابرات، از این رو شاکی می تواند از متن پیام ها و عکس ها اسکرین شات گرفته و برای بررسی بیشتر به عنوان مدرک (اماره) اختیار قاضی پرونده قرار دهد.
مهمترین نکته ای که در مورد اثبات رابطه نامشروع از طریق تلگرام و همچنین اثبات رابطه نامشروع از طریق واتساپ و سایر پیام رسان های خارجی مانند اثبات رابطه نامشروع از طریق اینستاگرام باید مورد توجه قرار داد، این است که متن پیام ها و عکس ها طبق قوانین کیفری ایران ادله اثبات جرم نمی باشند و فقط به عنوان اماره ای برای اثبات جرم به قاضی کمک می کند. در واقع قاضی با دیدن عکس ها و پیام ها و با اسناد به سایر شواهد و مدارک موجود در پرونده به وقوع جرم رابطه نامشروع پی برده و رای صادر می نماید و مجرمین را با توجه به نوع رابطه نامشروع به مجازات محکوم می کند.
همچنین علاوه بر شاکی خصوصی، ماموران نیروی انتظامی و دادستان نیز کسانی هستند که حق شکایت از جرم رابطه نامشروع را دارند.
سوال: حکم رابطه نامشروع زن شوهردار و مرد متاهل چیست؟ آیا رابطه نامشروع زندان دارد؟
در پاسخ به این سوال باید گفت رابطه نامشروع مصادیق و انواع مختلفی دارد و مجازات هر یک از مصادیق رابطه نامشروع متفاوت خواهد بود، از این رو قاضی پرونده ابتدا باید با توجه به ادله اثبات جرم رابطه نامشروع بین زن شوهردار و مرد متاهل و همچنین سایر مدارک موجود در پرونده نوع رابطه نامشروع را مشخص نماید و با صدور حکم رابطه نامشروع زن شوهردار و مرد متاهل مجازات آنها را با توجه به نوع رابطه نامشروع تعیین کند و فقط برخی از جرائم رابطه نامشروع مجازات زندان دارند مانند مجازات زندان در جرم قوادی.
البته در رسیدگی به جرائم منافی عفت و رابطه نامشروع و تعیین مجازات جرائم منافی عفت باید به این نکته اشاره کنیم که طبق ماده 241 قانون مجازات اسلامی، در صورتی که مدارک کافی برای اثبات وقوع جرائم منافی عفت وجود نداشته باشد و متهم نیز ارتکاب جرم رابطه نامشروع را انکار کند هر گونه تحقیق به منظور کشف امور پنهان از انظار ممنوع است.
برای اطلاع از مجازات رابطه نامشروع کلیک کن.
اگر برای طلاق توافقی به دلیل خیانت اقدام کردی و نیاز به راهنمایی و مشاوره با یک وکیل وکیل باتجربه و قابل اعتماد داری، موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل رابطه نامشروع (و وکیل طلاق توافقی ) را به شما معرفی می کند.
مهریه زن خیانتکار
در خصوص مهریه زن خیانتکار باید گفت، طبق ماده 1082 قانون مدنی مهریه مالی است که به محض عقد نکاح به زن تعلق می گیرد و در صورت مطالبه زوجه، زوج ملزم به پرداخت آن است. در صورتی که رابطه نامشروع زن اثبات شد و زوج بخواهد او را به دلیل خیانت طلاق دهد، به زن مهریه تعلق می گیرد، چرا که مهریه بدهی است که مرد باید به محض عقد نکاح به زن پرداخت می کرده و ربطی به زمانی که زن به شوهر خیانت کرده است ندارد، از این رو اگر مرد درخواست طلاق نماید، دادگاه برای صدور رای طلاق به درخواست مرد، ابتدا برای مقدار و نحوه پرداخت مهریه زن تعیین تکلیف می کند.
اگر تصمیم داری به دلیل خیانت در روابط زناشویی و رابطه نامشروع، از همسرت طلاق بگیری، با وکیل رابطه نامشروع (یا وکیل طلاق تضمینی) موسسه حقوقی دادآرمان تماس بگیر تا در مورد نحوه اثبات رابطه نامشروع و درخواست طلاق مشاوره کامل از وکیل پایه یک دادگستری دریافت کنی.
کلام آخر
طبق قانون اگر شخصی مدعی شود که فردی (مانند همسر) مرتکب رابطه نامشروع شده است و به او نسبت انجام رابطه نامشروع را بدهد، باید بتواند با ارائه مدارک و دلایل محکمه پسند در دادگاه جرم مرتکب را اثبات کند، در غیر این صورت، شخصی که مدعی وقوع جرم رابطه نامشروع از سوی فرد دیگری شده، مرتکب جرم تهمت شده است و به مجازات حبس تعزیری، شلاق یا پرداخت جزای نقدی محکوم خواهد شد، از این رو اثبات جرم رابطه نامشروع بسیار اهمیت دارد و مدعی باید برای اثبات رابطه نامشروع در دادگاه، از یک وکیل رابطه نامشروع با تجربه کمک بگیرد و مشاوره حقوقی و راهنمایی های لازم در این زمینه را دریافت کند و در صورت پیچیده بودن پرونده، برای پیگیری در دادگاه و ارائه مدارک لازم به وکیل رابطه نامشروع وکالت دهد، از این رو برای دریافت مشاوره حقوقی حضوری موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل رابطه نامشروع را به شما معرفی می کند، تا با بهره مندی از خدمات موسسه حقوقی بتوانید با ارائه مدارک محکمه پسند ادعای خود را در خصوص رابطه نامشروع اثبات کنید تا این جرم به وجوه دیگری مانند زنای به عنف تبدیل نشود.
همچنین می توانید جهت دریافت مشاوره غیرحضوری با وکیل آنلاین موسسه حقوقی دادآرمان با بهره مندی از مزایای استفاده از سایت موسسه حقوقی و دستیابی به شماره تماس بهترین وکیل تهران مشاوره دریافت کنید و از سایر خدمات موسسه حقوقی آنلاین بدون هزینه و صرف وقت پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.
اقرار متهم- شهادت شهود- علم قاضی از ادله اثبات جرم رابطه نامشروع است و پرینت پیامک ها، مکالمات تلفنی، اسکرین شات پیام ها و عکس و فیلم های دوربین مدار بسته نیز می تواند به عنوان مدارک (اماره) برای تشخیص جرم رابطه نامشروع کمک کننده باشد.
امکان دریافت پرینت پیام ها و مکالمات، عکس ها و فایل های صوتی که در تلگرام بین زن و مرد نامحرم رد و بدل می شود، در ایران وجود ندارد اما شاکی می تواند از عکس ها و پیام ها اسکرین شات بگیرد و به عنوان اماره در اختیار قاضی بگذارد، اما طبق قانون، اسکرین شات پیام ها ادله اثبات جرم محسوب نمی شود و قاضی الزامی در پذیرش آن ندارد.
طبق ماده 637 قانون مجازات اسلامی، منظور از اعمال منافی عفت یا روابط نامشروع غیر زنا هر گونه از روابط جنسی است که در نهایت به مواقعه (رابطه جنسی) بین زن و مرد منجر نشود، مانند تقبیل، مضاجعه
طبق ماده 637 قانون مجازات اسلامی، مجازات رابطه نامشروع غیر زنا تا 99 ضربه شلاق است.